Άρνε Σλοτ για Αλεξάντερ Άρνολντ: «Ο Τρεντ ήταν καλός αμυντικός σε όλη του την καριέρα»
i

©imago

Άρνε Σλοτ για Αλεξάντερ Άρνολντ: «Ο Τρεντ ήταν καλός αμυντικός σε όλη του την καριέρα»

Νεφέλη Μπισμπίκη 13:22 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 25.09.2024

O Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ έχει σχολιαστεί ουκ ολίγες φορές για την απόδοση του, αλλά τον τελευταίο καιρό, τόσο με την Λίβερπουλ όσο και με την Εθνική Αγγλίας έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν και πολλά είναι τα σχόλια για την θετική επίδραση του νέου προπονητή της Λίβερπουλ, πάνω στον Άγγλο μπακ. Σύμφωνα με τον Άρνε Σλοτ, το μόνο που ο ίδιος ο Ολλανδός επιχείρησε ήταν να προσπαθήσει να κάνει τον 25χρονο πιο αφοσιωμένο, όταν η ομάδα δεν έχει την μπάλα στην κατοχή της.

«Είναι δύσκολο για μένα να κρίνω πώς ήταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά το μόνο πράγμα που ξέρω, είναι ότι εδώ μιλάμε για έναν παίκτη που κέρδισε το Champions League και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος», δήλωσε ο Σλοτ.

Επική απάντηση από τον ιδιοκτήτη της Ναντ για τον Άρνολντ: «Να αγοράσει την ομάδα; Ούτε που τον ξέρω»
LIGUE 1

10:38 - 21.09.2024

Επική απάντηση από τον ιδιοκτήτη της Ναντ για τον Άρνολντ: «Να αγοράσει την ομάδα; Ούτε που τον ξέρω»

Ο ιδιοκτήτης της Ναντ, διέψευσε με επικό τρόπο τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Άγγλο μπακ της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ να εξαγοράζει τον γαλλικό σύλλογο.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει να κάνει με την άμυνα, οπότε είναι ξεκάθαρο πως ήταν καλός και όταν βρισκόταν στον πάγκο ο Γιούργκεν Κλοπ: «Για μένα ήταν καλός αμυντικός σε όλη του τη ζωή».

«Νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με το αν είναι ικανός να κάνει πράγματα, αλλά περισσότερο, το να μπορεί ο ρυθμός συγκέντρωσής του να είναι συνεχώς στο 100 τοις εκατό. Για αυτό μιλάμε πολύ, ότι πρέπει να παραμείνει ενεργός σε κάθε κατάσταση του παιχνιδιού, ακόμα κι αν η μπάλα είναι πιο μακριά από αυτόν. Αλλά δεν είναι ότι εμείς ή εγώ τον μάθαμε να αμύνεται τους τελευταίους τρεις μήνες», συμπλήρωσε ο Ολλανδός προπονητής.