Άρνολντ, Ντε Μπρόινε και Σαλάχ: Έντεκα παικταράδες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι

Σαλάχ

i

©imago

Άρνολντ, Ντε Μπρόινε και Σαλάχ: Έντεκα παικταράδες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι

Δημήτρης Χούπης 09:13 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:13 - 19.10.2024

Έντεκα παιχταράδες μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και οι αρκετοί τους έχουν βάλει στο... μάτι για να τους κάνουν δικούς τους.

Εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει μεγάλη συζήτηση για τα συμβόλαια του Σαλάχ, του Άρνολντ ή του Ντε Μπρόινε που ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι. Ήδη για τον δεξιό μπακ της Λίβερπουλ έχει ακουστεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να μείνει στο Μέρσεϊσαϊντ.

Ωστόσο οι τρεις τους δεν είναι οι μόνοι που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, είναι ακόμα οκτώ παιχταράδες, οι οποίοι θα κινήσουν το ενδιαφέρον πολλών.

Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ

Ο δεξιός μπακ της Λίβερπουλ έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας για την ανανέωσή του. Ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη δείξει το ενδιαφέρον της.

Βίρτζιλ Φαν Ντάικ

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός των «κόκκινων» είναι ακόμα ένας παίκτης της ομάδας που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Όπως και ο Άρνολντ έτσι κι αυτός έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει ομάδα που τον έχει βάλει στο μάτι.

Μοχάμεντ Σαλάχ

Ο τρίτος παίκτης της Λίβερπουλ που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ο Αιγύπτιος επιθετικός επίσης έχει δείξει την επιθυμία του να μείνει, έχει ξεκινήσει επαφές για νέο συμβόλαιο, με τη Σαουδική Αραβία να μοιάζει ένα πιθανό σενάριο για τη μετακίνησή του. Αν και εφόσον αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ.

Λερόι Σανέ

Ένας από τους τρεις παίκτες της Μπάγερν που λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι. Ο Λερόι Σανέ έχει παίξει φέτος μόλις τρία ματς με απολογισμό ένα γκολ. Αλφόνσο Ντέιβις και Τζόσουα Κίμιχ είναι ακόμα δύο παίκτες των Βαυαρών που μπήκαν στον τελευταίο χρόνο στην ομάδα της Βαυαρίας, με τον πρώτο να λέγεται ότι έχει κλείσει σχεδόν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Χεούνγκ - Μιν Σον

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός της Τότεναμ έχει στιγματίσει την καριέρα του με την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου, αλλά το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Κάτι που ο κόσμος της Τότεναμ σίγουρα δεν θέλει να γίνει. Έχει σκοράρει ήδη δύο γκολ αλλά πρόσφατα τραυματίστηκε και θα χάσει αρκετά παιχνίδια με την ομάδα του.

Τζόναθαν Ντέιβιντ

Ο Καναδός επιθετικός της έφτιαξε το όνομά του στη Λιλ, με την οποία φέτος έχει ήδη ξεκινήσει να... ματώνει τα δίχτυα. Σε 13 ματς έχει σκοράρει ήδη οκτώ γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ, με τρία από τα τέρματά του να είναι στο Champions League. Σίγουρα το καλοκαίρι αν δεν έχει ανανεώσει με τη γαλλική ομάδα θα αποτελέσει «καυτό» όνομα.

Τζόναθαν Τα

Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της Λεβερκούζεν στην... τρελή χρονιά της, στην οποία κατέκτησε την Bundesliga και το Κύπελλο Γερμανίας. Αλλά το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι κι ακόμα παραμένει άγνωστο αν θα μείνει στη γερμανική ομάδα.

Κέβιν Ντε Μπρόινε

Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι ο Βέλγος είχε συνδεθεί με τη Σαουδική Αραβία με τον ίδιο να έχει δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν ότι δεν θα έλεγε όχι σε αυτή την περίπτωση. Το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και μοιάζει ενδιαφέρον αν θα μείνει ή όχι στους «πολίτες».

Νεϋμάρ

Ο Βραζιλιάνος πήρε μεταγραφή στην Αλ Χιλάλ το περασμένο καλοκαίρι αλλά οι τραυματισμοί του δεν τον άφησαν να δείξει το ταλέντο του. Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία δεν αναμένεται.