Επανάσταση στην Άρσεναλ: Αυτοί είναι οι επτά παίκτες που βγάζει στο «σφυρί»

Άρσεναλ

i

©Photo by Visionhaus/Getty Images/Ideal Images

Επανάσταση στην Άρσεναλ: Αυτοί είναι οι επτά παίκτες που βγάζει στο «σφυρί»

Κώστας Τόπας 15:50 - 12.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:30 - 29.05.2024

Ο Μικέλ Αρτέτα θέλει να χτίσει μια νέα ομάδα την ερχόμενη σεζόν, η οποία θα είναι σε θέση να κοντράρει στα ίσα την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Το ποιοτικό άλμα της Άρσεναλ τις τελευταίες σεζόν υπό τον Μικέλ Αρτέτα είναι κάτι παραπάνω από εμφανές και οι «κανονιέρηδες» δίνουν μάχη για την Premier League μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι τη φετινή σεζόν.

Αν και η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δείχνει για άλλη μια φορά να είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, κάθε φορά η απόσταση που την χωρίζει από την Άρσεναλ φαίνεται μικρότερη και ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλει να αλλάξει αυτό.

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο: Τα δύο ιστορικά επιτεύγματά της μετά τη νίκη επί της Φούλαμ
PREMIER LEAGUE

09:28 - 12.05.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο: Τα δύο ιστορικά επιτεύγματά της μετά τη νίκη επί της Φούλαμ

Η Μάντσεστερ Σίτι έσπασε άλλα δύο ρεκόρ κόντρα στη Φούλαμ, καθώς συνεχίζει την αδιάκοπη προσπάθεια για τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο της Premier League.

Για το λόγο αυτό, και σύμφωνα με τη «Mirror», ο Μικέλ Αρτέτα έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του για την επόμενη σεζόν μιας και επιθυμεί να κάνει ουσιαστικές αλλαγές στην ομάδα για να τη βελτιώσει και να είναι πιο ανταγωνιστική.

Γι' αυτό και σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η διοίκηση της Άρσεναλ φέρεται πως είναι έτοιμη να... ξεφορτωθεί επτά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είναι πλέον απαραίτητοι για το ρόστερ που έχει στο μυαλό του ο Ισπανός τεχνικός των «κανονιέρηδων» για τη νέα σεζόν.

Ο λόγος για τους Έντι Ενκέτια, Εμίλ Σμιθ Ρόου, Κίραν Τίρνει, Νούνο Ταβάρες, Αλμπέρ Σαμπί Λοκονγκά και Ρέις Νέλσον, μαζί με τον Άαρον Ράμσντεϊλ. Επιπλέον, οι Σέντρικ Σοάρες, Μοχάμεντ Αλνένι και Άρθουρ Οκόνκουο αναμένεται επίσης να αποχωρήσουν όταν λήξουν τα συμβόλαιά τους την Ιουνίου.

Η «Mirror» συνεχίζει προσθέτοντας ότι η διοίκηση της Άρσεναλ είναι πρόθυμη να στηρίξει ξανά τον Αρτέτα μετά από μια σημαντική δαπάνη σε παίκτες όπως οι Γιουριέν Τίμπερ, Ντέκλαν Ράις και Κάι Χάβερτς το περασμένο καλοκαίρι.

Οι Λονδρέζοι έχουν αποκτήσει τελευταία χρόνια σπουδαία ταλέντα βάζοντας βαιθά το χέρι στην τσέπη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να εκθρονίσουν τη Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League. Με την αποχώρηση των παραπάνω παικτών, ο Αρτέτα θα έχει την ευκαιρία να προχωρήσει σε δύο ή τρεις ακόμη σημαντικές προσθήκες για τη νέα σεζόν, προκειμένου η ομάδα του να καταφέρει να στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας.