Η Άρσεναλ είπε «όχι» στην πρόταση της Αλ Ιτιχάντ για τον Τροσάρ

Τροσάρ

i

©imago

Η Άρσεναλ είπε «όχι» στην πρόταση της Αλ Ιτιχάντ για τον Τροσάρ

Νεφέλη Μπισμπίκη • 20:17 - 02.09.2024

Η Άρσεναλ απέρριψε την πρόταση της Αλ Ίτιχαντ για την παραχώρηση του Λεάντρο Τροσάρ, καθώς δεν είναι προς πώληση, αλλά ένας από τους βασικούς παίκτες.

Χωρίς ιδιαίτερες συζητήσεις, η Άρσεναλ απέρριψε την πρόταση που κατέθεσε η ομάδα από την Σαουδική Αραβία, Αλ Ιτιχάντ, η οποία είναι στην αναζήτηση για εξτρέμ. Το ποσό που προσέφεραν οι Σαουδάραβες για τον Λεάντρο Τροσάρ ήταν ένα πακέτο 35 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που δεν φαίνεται να συγκίνησε ιδιαίτερα τους «κανονιέρηδες», καθώς ο Μικέλ Αρτέτα, τον θεωρεί παίκτη-κλειδί για την ομάδα και δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει.

Ο Τροσάρ αποκτήθηκε από την Άρσεναλ τον Ιανουάριο του 2023, προερχόμενος από την Μπράιτον και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2026. Από τότε ο 29χρονος Βέλγος βοηθά διαρκώς την ομάδα του, έχει πετύχει 19 γκολ και 12 ασίστ σε 71 συμμετοχές με την ομάδα του Αρτέτα.

Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Αλ Ιτιχάντ κατέθεσε τώρα επίσημη πρόταση στην Πόρτο, η οποία αφορά τον Βραζιλιάνο εξρέμ Γκαλένο, για 50 εκατομμύρια ευρώ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!