Έκλεισε τον Μικέλ Μερίνο η Άρσεναλ

Μικέλ Μερίνο

i

©imago

Έκλεισε τον Μικέλ Μερίνο η Άρσεναλ

Δημήτρης Χούπης 18:42 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:42 - 22.08.2024

Η Άρσεναλ προχωράει σε ακόμα μία μεταγραφή, κλείνοντας τον Μικέλ Μερίνο από τη Σοσιεδάδ, δίνοντας πάνω από τριάντα εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.

Η Άρσεναλ συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου έκλεισε τον Μικέλ Μερίνο, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Σοσιεδάδ. Ο Ισπανός μέσος τον περασμένο Ιούλιο ήταν στο Euro με την πατρίδα του, στο οποίο επικράτησε με 2-1 της Αγγλίας στον τελικό και κατέκτησε το τέταρτο ευρωπαϊκό.

Οι «κανονιέρηδες» για να τον κάνουν δικό τους, έβγαλαν από τα ταμεία τους το ποσό των 32 εκατομμυρίων ευρών συν πέντε εκατομμύρια ευρώ μπόνους. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είναι μέχρι το 2028. Ο 28χρονος εξ αρχής ήθελε να πάρει μεταγραφή στην Άρσεναλ και τελικά οι «κανονιέρηδες» ήρθαν σε συμφωνία και με τους Βάσκους και θα τον κάνει δικό της.

Ούτε δύο μήνες δεν θα συμπληρώσει ο Βλαχοδήμος στη Νιούκαστλ – Γιατί αποκτήθηκε, γιατί παραχωρείται
PREMIER LEAGUE

11:51 - 22.08.2024

Ούτε δύο μήνες δεν θα συμπληρώσει ο Βλαχοδήμος στη Νιούκαστλ – Γιατί αποκτήθηκε, γιατί παραχωρείται

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μετακόμισε στην Premier League το περασμένο καλοκαίρι με όνειρα για μεγάλα πράγματα, ωστόσο, ο βασικός γκολκίπερ της Εθνικής ομάδας ετοιμάζεται να αποχωρήσει και από τη Νιούκαστλ πριν καλά – καλά συμπληρώσει δύο μήνες παραμονής.

Ο Μερίνο ξεκίνησε από την Οσασούνα, με την οποία μέτρησε 67 συμμετοχές, με οκτώ γκολ και πέντε ασίστ. Το 2017 αποκτήθηκε από την Ντόρτμουντ, με την οποία όμως είχε μόλις εννέα παιχνίδι. Ωστόσο σε αυτό το διάστημα που έκατσε στη Γερμανία κατέκτησε ένα Κύπελλο.

Έναν χρόνο μετά αποκτήθηκε από τη Νιούκαστλ, μετρώντας 25 γκολ, μία ασίστ και ένα γκολ πριν επιστρέψει στην Ισπανία για τη Σοσιεδάδ. Με τους Βάσκους σύνδεσε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, αφού συνολικά είχε 242 συμμετοχές, με 27 γκολ και τριάντα σε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα με τη Σοσιεδάδ έχει κατακτήσει και ένα Κύπελλο Ισπανίας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Έχει υπάρξει πρωταθλητής Ευρώπης τόσο με την πρώτη ομάδα της Ισπανίας όσο και με την Κ19 και την Κ21, έχει κατακτήσει ένα Nations League και ένα ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 στο Τόκυο.