«Βόμβα» από την Αγγλία: Η Άρσεναλ κυνηγά ένα από τα αστέρια της Ισπανίας

Άρσεναλ

«Βόμβα» από την Αγγλία: Η Άρσεναλ κυνηγά ένα από τα αστέρια της Ισπανίας

Κώστας Τόπας 09:53 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 26.07.2024

Η Άρσεναλ φαίνεται πως κυνηγάει έναν ποδοσφαιριστή της εθνικής Ισπανίας που κατάφερε να ξεχωρίσει στο Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η Άρσεναλ υπό την ηγεσία του Μίκελ Αρτέτα έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της, δίνοντας το πρώτο φιλικό εναντίον της Μπόρνμουθ. Ενώ περιμένουν να ανακτήσουν τους παίκτες που έπαιξαν στο Euro 2024 και το Copa America, οι «κανονιέρηδες» συνεχίζουν να εργάζονται για να συνεχίσουν να αναπτύσσονται ως ομάδα και να προσπαθούν μια για πάντα να εκθρονίσουν τη Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League.

Από την άφιξη του Βάσκου προπονητή, η Άρσεναλ έμαθε να αγωνίζεται και να παλεύει μέχρι τέλους. Ωστόσο, οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν αυτό το φιλόδοξο έργο με έναν σπουδαίο τίτλο. Περίσταση που θέλουν να διορθώσουν την επόμενη σεζόν.

Για να γίνει αυτό, η ομάδα του Λονδίνου είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να πάει στην αγορά για να ενισχύσει ορισμένα βασικά στοιχεία για το σχήμα του Αρτέτα. Ολα δείχνουν ότι ο Ρικάρντο Καλαφιόρι θα γίνει νέος παίκτης των «κανονιέρηδων». Ένας ταλαντούχος αμυντικός που μπορεί να καταλάβει τη θέση του σέντερ μπακ ή του αριστερού μπακ.

Η Άρσεναλ θέλει περισσότερα, έχοντας βάλει στο στόχαστρό της έναν από τους παίκτες που εξέπληξαν περισσότερο στο Euro του καλοκαιριού. Αρκετά αγγλικά ΜΜΕ επισημαίνουν ότι οι «κανονιέρηδες» έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την ενσωμάτωση του Φαμπιάν Ρουίθ.

Ο αγγλικός σύλλογος θα ήθελε να εξασφαλίσει την άφιξη του Ισπανού διεθνή ως δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Ωστόσο, η υπογραφή του Ρουίθ θα εξαρτηθεί πλήρως από την ενδεχόμενη πώληση ενός μέσου από την Άρσεναλ. Αν και η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε πολύ αρχική φάση, ο 28χρονος μέσος θα ταίριαζε απόλυτα στο στυλ της Άρσεναλ του Αρτέτα.

Ένα μοντέλο παιχνιδιού με πρωταγωνιστή την μπάλα, που θέλει να κυριαρχεί στα ματς και με σκοπό να ψάχνει ανά πάσα στιγμή το γκολ.