Κλείνει τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Μερίνο η Άρσεναλ

Κλείνει τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Μερίνο η Άρσεναλ

Δημήτρης Χούπης 17:26 - 03.08.2024

Η Άρσεναλ βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην απόκτηση του Πρωταθλητή Ευρώπης με την Ισπανία, Μικέλ Μερίνο, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Η Άρσεναλ είναι κοντά στην ολοκλήρωση της δεύτερης μεταγραφής της για την καλοκαιρινή περίοδο. Όπως και στην περίπτωση του Ρικάρντο Καλαφιόρι έτσι και τώρα οι «κανονιέρηδες» είναι κοντά στην απόκτηση ενός παίκτη που έλαμψε στο Euro και μάλιστα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία αυτή τη φορά.

Ο λόγος γίνεται για τον Μικέλ Μερίνο, ο οποίος αγωνίστηκε με τη «Φούρια Ρόχα» στα γήπεδα της Γερμανίας και έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του για την κατάκτηση της κούπας. Αφού στον προημιτελικό σκόραρε στο 120ο λεπτό κόντρα στην οικοδέσποινα Γερμανία.

Η Λίβερπουλ ήρθε σε επαφή με τη Νιούκαστλ για την ανταλλαγή Γκόμεζ - Γκόρντον αλλά η συμφωνία χάλασε την τελευταία στιγμή
PREMIER LEAGUE

16:50 - 03.08.2024

Η Λίβερπουλ ήρθε σε επαφή με τη Νιούκαστλ για την ανταλλαγή Γκόμεζ - Γκόρντον αλλά η συμφωνία χάλασε την τελευταία στιγμή

Η Λίβερπουλ ήρθε σε επαφές με τη Νιούκαστλ για την ανταλλαγή Γκόμεζ με Γκόρντον, αλλά η ομάδα του Έντι Χάου έκανε πίσω την τελευταία στιγμή.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο η ομάδα του Λονδίνου είναι κοντά στην απόκτηση του 28χρονου μέσου ο οποίος αγωνίζεται στη Σοσιεδάδ. Η Άρσεναλ έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος θέλησε εξ αρχής να πάρει μεταγραφή στον αγγλικό σύλλογο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Πλέον οι «κανονιέρηδες» είναι αρκετά κοντά και στη συμφωνία με τη Σοσιεδάδ, με το ποσό που θα βγάλει η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να είναι στα τριάντα εκατομμύρια ευρώ. Ο Βάσκος χαφ αγωνίζεται για τη Σοσιεδάδ από το 2019 και μετράει 242 συμμετοχές, 27 γκολ και τριάντα ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει και ένα Κύπελλο Ισπανίας.

Ακόμα έχει αγωνιστεί στην Οσασούνα, τη Νιούκαστλ και την Ντόρτμουντ, με την οποία έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Γερμανίας.