Η Μπράιτον πήρε βαθμό στο «Έμιρεϊτς» και οδήγησε την Άρσεναλ στην πρώτη της γκέλα
i

© Imago

Η Μπράιτον πήρε βαθμό στο «Έμιρεϊτς» και οδήγησε την Άρσεναλ στην πρώτη της γκέλα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:27 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:35 - 31.08.2024

Η Μπράιτον εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στην Άρσεναλ και η μπίλια έκατσε στο «Χ» (1-1).

Η Άρσεναλ υποδέχτηκε την Μπράιτον στο «Έμιρεϊτς» για την 3η αγωνιστική της Premier League και πραγματοποίησε την πρώτη της γκέλα για τη φετινή σεζόν!

Η ομάδα του Αρτέτα πήρε το προβάδισμα, ωστόσο η αποβολή του Ράις στην επανάληψη άλλαξε τα δεδομένα, με τους «Γλάρους» να το εκμεταλλεύονται και να φεύγουν «αλώβητοι» από την έδρα των «Κανονιέρηδων» (1-1).

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, οι γηπεδούχοι πίεσαν από το ξεκίνημα με σκοπό να ανοίξουν γρήγορα το σκορ. Η υπεροχή τους απέδωσε καρπούς στο 38ο λεπτό, όταν ο Σάκα τροφοδότησε τον Χάβερτς και ο Γερμανός από θέση τετ α τετ εκτέλεσε υποδειγματικά για το 1-0.

Από τα πρώτα λεπτά της επανάληψης το σκηνικό του ματς άλλαξε. Ο Ράις μέσα σε λίγα λεπτά αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια, αφήνοντας την Άρσεναλ με παίκτη λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο κι έψαξαν την ισοφάριση, την οποία και βρήκαν. Στο 58ο λεπτό ο Ζοάο Πέδρο πάτησε περιοχή και πήρε το ριμπάουντ, βρίσκοντας δίχτυα για το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη αγωνιστική, η Μπράιτον πανηγύρισε ακόμη ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κι απολαμβάνει την κορυφή (έστω και προσωρινά) σε ισοβαθμία με τη σημερινή της αντίπαλο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ