Τρομερό: Ο Αρτέτα προσέλαβε πορτοφολάδες για να κλέψουν τα κινητά από τους παίκτες της Άρσεναλ

Μικέλ Αρτέτα - Φωτ. IMAGO

Τρομερό: Ο Αρτέτα προσέλαβε πορτοφολάδες για να κλέψουν τα κινητά από τους παίκτες της Άρσεναλ

Κώστας Τόπας 11:15 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:15 - 08.08.2024

Ο Μικέλ Αρτέτα στην προσπάθειά του να έχει σε ετοιμότητα και σε εγρήγορση τους παίκτες του, προσέλαβε πορτοφολάδες!

Ο Μικέλ Αρτέτα θέλει να έχει τους παίκτες του σε ετοιμότητα! Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο σε ένα δείπνο με τους παίκτες του, ο προπονητής της Άρσεναλ, προσέλαβε κρυφά μια ομάδα επαγγελματιών πορτοφολάδων. Οι συγκεκριμένοι είχαν την αποστολή να κάνουν το γύρο των τραπεζιών, να παίρνουν τα τηλέφωνα και τα πορτοφόλια από τους ποδοσφαιριστές.

Στο τέλος του γεύματος, ο Αρτέτα σηκώθηκε και ζήτησε από την ομάδα να αδειάσει τις τσέπες της. Σε ορισμένους παίκτες έλειπαν πολύτιμα αντικείμενα. Η ιδέα ήταν να διδάξει στην ομάδα του τη σημασία του να είναι σε ετοιμότητα, σε εγρήγορση και προετοιμασμένη ανά πάσα στιγμή.

Αυτό το είδος καινοτόμου σκέψης είναι χαρακτηριστικό του Αρτέτα, που βλέπει κάθε περίσταση μια ευκαιρία για μάθηση και εξέλιξη. Η επιρροή του είναι εμφανής σε κάθε διάσταση της Άρσεναλ. Έχουν γίνει μια ομάδα φτιαγμένη σύμφωνα με τις προδιαγραφές του και ένας σύλλογος που διαμορφώνεται γύρω από το ανταγωνιστικό του πνεύμα. Η εμμονή του με τη βελτίωση ήταν μεταδοτική. Είναι μια νοοτροπία που έχει πολλαπλασιαστεί σε όλο τον σύλλογο.

Ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζεται να αναλάβει την πέμπτη σεζόν του με την Άρσεναλ. Η μεταμόρφωση από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2019 είναι δραματική. Παρόλο που οι Λονδρέζοι ακολουθούν μια συνεργατική προσέγγιση στην ηγεσία, καμία προσωπικότητα δεν έχει μεγαλύτερη επίδραση από τον Αρτέτα.

Αυτό είναι πιθανό να παραμείνει η Άρσεναλ του Αρτέτα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο 42χρονος αναμένεται να επεκτείνει το συμβόλαιό του και μετά την ερχόμενη σεζόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!