Ο παίκτης που εντυπωσιάζει τον Αρτέτα: «Διαφέρει η ενέργεια και το βλέμμα του»

Μικέλ Αρτέτα

i

©printscreen

Ο παίκτης που εντυπωσιάζει τον Αρτέτα: «Διαφέρει η ενέργεια και το βλέμμα του»

Κώστας Τόπας 10:22 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 08.08.2024

Η Άρσεναλ κέρδισε εύκολα την Λεβερκούζεν και μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ένας επιθετικός που φαίνεται ότι έχει μπει στην καρδιά του Μικέλ Αρτέτα.

Η Άρσεναλ θέλει να κάνει το οριστικό βήμα αυτή τη σεζόν. Αφού τα έδωσε όλα απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, βρέθηκε και πάλι στα πρόθυρα της Premier League, αλλά η τάση με τον Μίκελ Αρτέτα είναι ανοδική. 

Πολλοί θεώρησαν ότι στους «κανονιέρηδες» έλειπε ένας σκόρερ που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Αυτός είναι ο λόγος που τις τελευταίες ημέρες γίνεται λόγος για την έλευση του Βίκτορ Οσίμεν για να βάλει τέλος σε αυτή την έλλειψη, αν και αυτή η προετοιμασία θα μπορούσε να αλλάξει τη γνώμη του Ισπανού προπονητή. 

Δόθηκαν λόγοι για να το σκεφτούν οι οπαδοί των Λονδρέζων, μετά την ηχηρή νίκη επί της Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο (4-1). Ένα από τα πολλά ήταν το έργο του Γκάμπριελ Ζεσούς, ο οποίος απογοήτευσε πέρυσι και ήταν αναπληρωματικός. Ωστόσο, φέτος δείχνει ότι δεν έχει ρίξει λευκή πετσέτα και φιλοδοξεί να είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του στην επίθεση.

«Η πρώτη αίσθηση όταν τον είδα αυτό το καλοκαίρι ήταν ότι υπήρχε κάτι διαφορετικό πάνω του. Το ένιωθα, η ενέργεια του Γκάμπριελ ήταν διαφορετική», αποκάλυψε ο Αρτέτα,, προσθέτοντας ότι «ο τρόπος που φαίνεται είναι διαφορετικός. Ο τρόπος που κινείται επίσης. .. Φαίνεται καλό!». Είναι το δεύτερο γκολ του Βραζιλιάνου αυτή τη σεζόν. 

Ωστόσο, δεν είναι όλα καλά νέα στην Άρσεναλ. Ανησυχία υπάρχει για τον Γιουριέν Τίμπερ, ο οποίος δεν συμμετείχε στο φιλικό με την Λεβερκούζεν λόγω τραυματισμού μετά την επιστροφή του αυτή τη σεζόν, αφού έχασε την προηγούμενη με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Ακόμα κι έτσι, ο Αρτέτα θέλησε να ηρεμήσει τους οπαδούς εξηγώντας ότι «είχε ένα μικρό πρόβλημα με το πόδι του τις τελευταίες ημέρες. Μετά από αρκετό καιρό μακριά, αποφασίσαμε να μην ρισκάρουμε».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!