Ο Σάκα θεωρεί πως αυτή θα είναι η χρονιά όπου η Άρσεναλ θα εκθρονίσει την Μάντσεστερ Σίτι

Ο Μπουκάγιο Σάκα

i

©imago

Ο Σάκα θεωρεί πως αυτή θα είναι η χρονιά όπου η Άρσεναλ θα εκθρονίσει την Μάντσεστερ Σίτι

Νεφέλη Μπισμπίκη 16:12 - 02.10.2024

Η Άρσεναλ πήρε μία μεγάλη νίκη με 2-0, απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League, ωστόσο ο Μπουκάγιο Σάκα, ένας από τους σκόρερ του αγώνα, πιστεύει πως η ώρα να κατακτήσει η ομάδα του την Premier League, έχει έρθει.

Ένα εντυπωσιακό γκολ πέτυχε το βράδυ της Τρίτης στο Έμιρεϊτς ο Μπουκάγιο Σάκα, διαμορφώνοντας το 2-0 για την Άρσεναλ. Μετά την λήξη του αγώνα, ο αμυντικός των «κανονιέρηδων», ερωτηθείς για το αν η ομάδα του είναι φέτος έτοιμη να κατακτήσει την Premier League μετά από είκοσι χρόνια, εκείνος απάντησε πως έχει φτάσει η ώρα που θα συμβεί αυτό.

«Δεν θέλω να μας πιέσω πάρα πολύ, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η χρονιά. Ήμασταν κοντά τα τελευταία δύο χρόνια και πλησιάζουμε, αλλά, ναι, ελπίζω ότι αυτή θα είναι η χρονιά».

Η Άρσεναλ τα δύο τελευταία χρόνια, τερματίζει στην δεύτερη θέση, πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, ενώ φέτος έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι, αφού πάλι μαζί με τους« πολίτες», θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για να πανηγυρίσει τον τίτλο του Αγγλικού πρωταθλήματος.

«Υπάρχει πολλή πείνα στην κοιλιά μου. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε τερματίσει δευτεραθλητές, αλλά αυτό το πνεύμα μέσα μου είναι ότι θέλω να κερδίσω αυτή τη σεζόν και πιστεύω πολύ στον εαυτό μου», πρόσθεσε σχετικά με το πρωτάθλημα.

«Εχει 1000 IQ» - Οι οπαδοί έμειναν έκπληκτοι με την γκολάρα του Σάκα με τρομερή εκτέλεση φάουλ κόντρα στην Παρί
CHAMPIONS LEAGUE

10:13 - 02.10.2024

«Εχει 1000 IQ» - Οι οπαδοί έμειναν έκπληκτοι με την γκολάρα του Σάκα με τρομερή εκτέλεση φάουλ κόντρα στην Παρί

Οι οπαδοί της Άρσεναλ δεν πίστευαν στα μάτια τους το γκολ που πέτυχαν οι «κανονιέρηδες» με ένα συγκλονιστικό φάουλ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League.

Όσον αφορά την νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν και το Champions League, o Σάκα δήλωσε:

«Όταν μιλούσα με τα αγόρια της ομάδας πριν από το παιχνίδι, τους είπα "σήμερα πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη δήλωση". Όταν έχουμε παίξει στην Ευρώπη απέναντι σε μεγάλες ομάδες, δεν δείχναμε πάντα τα προσόντα μας και τα συνηθισμένα μας στάνταρ, αλλά το δείξαμε στην έδρα μας».