Οι οπαδοί της Άρσεναλ εντόπισαν κάτι απίστευτo στην τεχνική του κόρνερ του Τροσάρ

O Λεάντρο Τροσάρ απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ

Οι οπαδοί της Άρσεναλ εντόπισαν κάτι απίστευτo στην τεχνική του κόρνερ του Τροσάρ

Κώστας Τόπας 10:31 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 23.10.2024

Οι οπαδοί της Άρσεναλ εντόπισαν κάτι απίστευτο για την τεχνική του κόρνερ του Λεάντρο Τροσάρ, απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η Άρσεναλ επικράτησε 1-0 επί της ουκρανικής ομάδας, Σαχτάρ Ντόνετσκ χάρη σε ένα ατυχές αυτογκόλ του τερματοφύλακα Ντμίτρο Ρίζνικ, μετά από ένα σουτ του Γκαμπριέλ Μαρτινέλι στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Εμιρεϊτς».

Κατέληξε να είναι μια αρκετά νευρική νίκη για την Άρσεναλ. Ο άτυχος της υπόθεσης, ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων, πήρε μια μικρή… εκδίκηση, όταν στο 77’ νίκησε με τα πόδια τον Τροσάρ στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα για χέρι στην περιοχή.

Αγχωτική νίκη για την Άρσεναλ - «Απέδρασε» στις καθυστερήσεις από το Τορίνο η Στουτγάρδη
CHAMPIONS LEAGUE

23:58 - 22.10.2024

Αγχωτική νίκη για την Άρσεναλ - «Απέδρασε» στις καθυστερήσεις από το Τορίνο η Στουτγάρδη

Η Άρσεναλ πήρε αγχωτική νίκη επικρατώντας με 1-0 της Σαχτάρ, την ίδια ώρα που η Στουτγάρδη πέρασε από το Τορίνο νικώντας με 1-0 τη Γιουβέντους με γκολ στις καθυστερήσεις.

Όμως, παρά την αστοχία του, ο 29χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός εντυπωσίασε τους οπαδούς με κάτι που έκανε μόλις πέντε λεπτά μετά το χαμένο του πέναλτι. Αν και είναι δεξιοπόδαρος, ο πρώην παίκτης της Μπράιτον εκτέλεσε ένα κόρνερ με το πιο αδύναμο του πόδι, το αριστερό.

Ο Τροσάρ εκτέλεσε με υπέροχο τρόπο το κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του που παραλίγο να καταλήξει σε γκολ, επιδεικνύοντας μια αξιοσημείωτη ικανότητα στα πόδια του. Για τους οπαδούς της Άρσεναλ ξύπνησε αναμνήσεις από τον πρώην αρχηγό Σάντι Καθόρλα, ο οποίος χρησιμοποιούσε εξίσου καλά και τα δύο του πόδια και φορούσε επίσης και το Νο.19, όπως ο Τροσάρ.

Ένας οπαδός σχολίασε στα Social media: «Πάντα έλεγα ότι ο Τροσάρ μου θυμίζει τον Σάντι Καθόρλα και τώρα κάνει κόρνερ με το αδύναμο πόδι του; Πήρε τη σύγκριση σε άλλο επίπεδο». Ένας δεύτερος πρόσθεσε: «Ο Τροσάρ έχει μέσα του έναν Σάντι Καθόρλα και χρησιμοποιεί το πιο αδύναμο πόδι του σε κόρνερ».

Ενας άλλος οπαδός δημοσίευσε: «Ο Λεάντρο Τροσάρ με το αδύναμο αριστερό του πόδι εκτελεί ένα τέλειο πέναλτι. Σάντι Καθόρλα, εσύ είσαι;».

Η Άρσεναλ επιστρέφει στη δράση την Κυριακή, όταν υποδέχεται τη Λίβερπουλ (27/10, 18:30) σε μια τεράστια αναμέτρηση στο «Εμιρεϊτς».