Οι οπαδοί της Άρσεναλ κατηγορούν τον ίδιο παίκτη για την ισοφάριση της Μάντσεστερ Σίτι

Η στιγμή της ισοφάρισης της Μάντσεστερ Σίτι και ο Στόουνς

i

Prtscr

Οι οπαδοί της Άρσεναλ κατηγορούν τον ίδιο παίκτη για την ισοφάριση της Μάντσεστερ Σίτι

Κώστας Τόπας 08:30 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:30 - 23.09.2024

Οι οπαδοί της Άρσεναλ έχουν ρίξει την ευθύνη σε έναν παίκτη, για το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, στις καθυστερήσεις.

Σε μία τρομερή ματσάρα Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ ήρθαν ισόπαλες 2-2 χάρη στο γκολ του Στόουνς στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το πρώτο ημίχρονο είχε τα πάντα, γκολ φάσεις, ένταση και μία κόκκινη και την Άρσεναλ να μπαίνει στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα. Μόλις στο 9ο λεπτό οι «πολίτες» άνοιξαν το σκορ με τον... γνωστό άγνωστο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος μετά από ασίστ του Σαβίνιο πλάσαρε σωστά για το 1-0.

Παρόλα αυτά ο τραυματισμός του Ρόδρι στο 21' άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι. Δύο λεπτά μετά οι «κανονιέρηδες» ισοφάρισαν με τον Καλαφιόρι, ο οποίος με ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είχε κι άλλες ευκαιρίες για να βρει ένα γκολ, το οποίο έκανε στο 45+1'. Ο Σάκα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γκάμπριελ σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά έβαλε ξανά την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Ωστόσο, οι Πολίτες δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στόουνς μετά από φάση διαρκείας διαμόρφωσε το τελικό, 2-2. Αντιδρώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οπαδοί της Άρσεναλ δεν ήταν ευχαριστημένοι με την απόδοση του Γκάμπριελ Ζεσούς και συγκεκριμένα για την αντίδραση που είχε ο Βραζιλιάνος στο γκολ του Στόουνς.

«Είμαι τόσο ενοχλημένος με τον Γκάμπριελ Ζεσούς αυτή τη στιγμή. Ο χρόνος έχει τελειώσει, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απομακρύνετε την μπάλα από την εστία μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας οπαδός της Άρσεναλ, ρίχνοντας την ευθύνη στον Ζεσούς για το 2-2.

«Κατηγορώ ένα άτομο, τον Γκαμπριέλ Ζεσούς. Πες μου σε παρακαλώ γιατί να το κάνεις αυτό;», συμπλήρωσε ένας άλλος. Ένας τρίτος θαυμαστής πρόσθεσε: «Θέλω να πουληθεί ο Γκάμπριελ Ζεσούς τον Ιανουάριο. Ο τύπος μας κόστισε μόνος του το παιχνίδι με τη ανοησία του».

Ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, είπε: «Δώστε τα εύσημα στην Άρσεναλ, ήταν πολύ καλοί... Ήμασταν τόσο έξυπνοι για να κάνουμε γρήγορες ενέργειες. Ήμασταν τόσο έξυπνοι που δεν δεχόμαστε φάουλ.

Για το πρώτο γκολ της Άρσεναλ, ο Καταλανός πρόσθεσε: «Ο διαιτητής ζήτησε από τον αρχηγό να πάει εκεί. Πρέπει να οργανωθούμε καλύτερα... Εκτός από αυτό ήμασταν καλά στημένοι, ο Κάιλ έφτασε στη θέση και ο Καλαφιόρι πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ».

Ως αποτέλεσμα της ισοπαλίας, η Σίτι επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος, με έναν βαθμό μπροστά από τη Λίβερπουλ.