Ο Πίτερ Ντρούρι άφησε άναυδους τους οπαδούς με τις συγκλονιστικές και χειρόγραφες σημειώσεις του για το Άρσεναλ - Σίτι (vids)

Πίτερ Ντρούρι

i

PrtScr

Ο Πίτερ Ντρούρι άφησε άναυδους τους οπαδούς με τις συγκλονιστικές και χειρόγραφες σημειώσεις του για το Άρσεναλ - Σίτι (vids)

Κώστας Τόπας 11:55 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 14.08.2024

Ο Πίτερ Ντρούρι άφησε έκπληκτους τους οπαδούς, αφού αποκάλυψε τις σημειώσεις του πριν το ντέρμπι της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Εν όψει του αγώνα, στον οποίο η Άρσεναλ αναδείχθηκε νικήτρια με 1-0 χάρη στο γκολ του Γκάμπριελ Μαρτινέλι, ο Πίτερ Ντρούρι αποκάλυψε την προετοιμασία που είχε κάνει για το παιχνίδι. Ο Βρετανός σπίκερ Πίτερ Ντρούρι έδειξε στην κάμερα του «Sky Sports» ότι όλες οι σημειώσεις που είχε προετοιμάσει ήταν χειρόγραφες και όχι σε κάποιον υπολογιστή όπως έχει συνηθιστεί τα τελευταία χρόνια.

Ο «ποιητής του ποδοσφαίρου» αστειεύτηκε ότι δεν θα είχε νόημα η κάμερα να πλησιάσει πολύ, επειδή η γραφή του ήταν άθλια, πριν ξεκινήσει να εξηγήσει κάθε σελίδα.

«Εχω μια σελίδα με τις ομάδες με μολύβι, γιατί δεν γνωρίζουμε ακόμα τις ενδεκάδες και στατιστικά για τον διαιτητή. Έπειτα, πολλά χρώματα, κυρίως κόκκινο και μπλε των δύο ομάδων. Κάθε παίκτη με στατιστικά και ιστορία και όλα αυτά. 

«Και μετά πάλι οι δύο ομάδες με τους προπονητές τους και την ιστορία του αγώνα, τη φόρμα τους, τα πρόσφατα αποτελέσματα μέχρι τώρα και τους πρόσφατους σχηματισμούς».

Και συνέχισε: «Και μετά όλα τα άλλα κομμάτια που ονομάζω κ.λπ. Η ιστορία του αγώνα και ούτω καθεξής και μετά ο πίνακας του πρωταθλήματος».

Αντιδρώντας στο βίντεο στο διαδίκτυο, ένας θαυμαστής είπε: «Ένας σύγχρονος θρύλος. Ένας από τους καλύτερους σχολιαστές που θα δει ποτέ το ποδόσφαιρο».

Ο Πίτερ Ντρούρι στο παρελθόν έχει χαρίσει υπέροχες στιγμές από τις πιο εμβληματικές περιγραφές που έχουν ακουστεί ποτέ. Αυτό που έχει μείνει στη μνήμη πολλών Ελλήνων και όχι μόνο είναι το «ποίημα» που είχε απαγγείλει για το γκολ του Κώστα Μανωλά απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

«Οι Ρωμαίοι αναστήθηκαν από τα ερείπιά τους. Μανωλάς, ο Έλληνας Θεός στη Ρώμη. Το αδιανόητο ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας. Αυτό δεν ήταν γραφτό να συμβεί, αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί… αυτό συμβαίνει», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η Σίτι του Γκουαρδιόλα κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ μετά από 13 χρόνια έχοντας μόλις τέσσερις τελικές κόντρα στην Άρσεναλ
PREMIER LEAGUE

11:32 - 09.10.2023

Η Σίτι του Γκουαρδιόλα κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ μετά από 13 χρόνια έχοντας μόλις τέσσερις τελικές κόντρα στην Άρσεναλ

Η Μάντσεστερ Σίτι τελείωσε τον αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ έχοντας μόλις τέσσερις τελικές στην εστία. Ενα αρνητικό ρεκόρ το οποίο είχε επαναληφθεί πριν από 13 χρόνια για ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο 55χρονος Πίτερ Ντρέρι είχε βρεθεί και στο στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο για να δώσει το δικό του «χρώμα» στις αναμετρήσεις.

«Η Αργεντινή θα παίξει στον τελικό του Μουντιάλ. Με τη λαμπρή εντολή του Μέσι, η Αργεντινή θα παίξει στο απόλυτο παιχνίδι. Ο Λιονέλ Μέσι έχει μια κορυφαία στιγμή στην καριέρα του, καθώς ο Λούκα Μόντριτς αποχαιρετά. Η Αργεντινή προκρίνεται σε τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου για έκτη φορά. Σε μια γλυκόπικρη στιγμή προσωπικοτήτων, ο ένας σπουδαίος θα λάμψει στην πιο αστραφτερή σκηνή όλων, ενώ ο άλλος πρέπει να αποχωρήσει με το κεφάλι σκυμμένο (σ.σ Μόντριτς). Αλλά πρόκειται για κάτι περισσότερο από δύο ποδοσφαιριστές. Δύο υπέροχους ανθρώπους. Ο Μέσι φυσικά έπαιξε τον ρόλο του, και περισσότερο, με ένα πέναλτι και λίγη μαγεία, αλλά είναι μια ομάδα της Αργεντινής και ένα έθνος της Αργεντινής που πανηγυρίζει μια τεράστια νίκη στον ημιτελικό. Ένα σκορ που γράφει Αργεντινή 3-0 Κροατία», ήταν τα λόγια του Ντρέρι μετά τον αγώνα της Αργεντινής με την Κροατία.