Συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ Αρτέτα και Γκουαρδιόλα - «Γι' αυτό είπα ότι ξέρω πράγματα για την Σίτι»

Ο Μικέλ Αρτέτα και ο Πεπ Γκουαρδιόλα

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ Αρτέτα και Γκουαρδιόλα - «Γι' αυτό είπα ότι ξέρω πράγματα για την Σίτι»

Κώστας Τόπας 08:29 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:29 - 29.09.2024

Ο Μίκελ Αρτέτα απάντησε στον Πεπ Γκουαρδιόλα για τα όσα ειπώθηκαν από τον Καταλανό τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι, μετά το ισόπαλο μεταξύ τους ντέρμπι στο «Έτιχαντ» την περασμένη αγωνιστική.

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Έτιχαντ» την περασμένη Κυριακή, με τον αγώνα να είναι γεμάτος αμφιλεγόμενες στιγμές. Η τακτική της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα μπήκε στο μικροσκόπιο, με τους «κανονιέρηδες» να επικρίνονται από ορισμένους για την προσέγγισή τους αφού έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Λεάντρο Τροσάρντ.

Ο μέσος της Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα, υποστήριξε μετά τον αγώνα ότι μόνο μία ομάδα είχε μπει στο γήπεδο για να παίξει ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός ότι η Σίτι ήταν πίσω στο σκορ με 2-1 από τους «κανονιέρηδες» στο ημίχρονο. Όταν του ζητήθηκε να απαντήσει σε αυτά τα σχόλια στη συνέντευξη Τύπου του πριν από τη Λέστερ, ο Αρτέτα είπε: «Κανένα σχόλιο. Έχω πάει εκεί στο παρελθόν. Ήμουν εκεί για τέσσερα χρόνια - έχω όλες τις πληροφορίες. Άρα ξέρω. Πιστέψτε με».

Πεπ Γκουαρντιόλα σε Γκάμπριελ: «Θέλεις πόλεμο; Εντάξει, τώρα κάνουμε πόλεμο»
PREMIER LEAGUE

11:15 - 28.09.2024

Πεπ Γκουαρντιόλα σε Γκάμπριελ: «Θέλεις πόλεμο; Εντάξει, τώρα κάνουμε πόλεμο»

Το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ μπορεί να ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, αλλά συνεχίζεται καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας εκτός γηπέδου, με πληθώρα ανταλλαγή δηλώσεων και από τις δύο πλευρές, ενώ ο Πεπ Γκουαρντιόλα τονίζει πως είναι έτοιμος σε κάθε πρόκληση.

Ο Γκουαρδιόλα, ωστόσο, δεν εντυπωσιάστηκε με αυτή τη δήλωση και είπε στη δική του συνέντευξη Τύπου πριν από την ισοπαλία 1-1 της Σίτι στη Νιουκάστλ: «Την επόμενη φορά, ο Μίκελ πρέπει να είναι ξεκάθαρος ακριβώς τι εννοεί, είναι εδώ τέσσερα χρόνια και ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει εδώ. Μπορεί να σχετίζεται με όλες τις διαδικασίες τώρα, τις χρεώσεις, ίσως να είναι για αυτό, οι πληροφορίες για αυτό.

Έχω καλή σχέση μαζί του. Ελπίζω να καταφέρει ακριβώς αυτό που εννοεί όταν λέει ότι είναι εδώ και ξέρει τι συμβαίνει εδώ». Για να έρθει η νέα απάντηση από τον Αρτέτα: «Όταν λέω ότι ξέρω πράγματα για τη Σίτι, εννοούσα ότι ξέρω πόσο σκληρά δουλεύουν. Αυτό εννοώ.

Μπορώ να το επαναλάβω πολύ ξεκάθαρα - αγαπώ τον Πεπ, θαυμάζω τον Πεπ, τον σέβομαι τόσο στοργικά για όλα όσα κάνει για μένα. Τον θεωρώ φίλο», κατέληξε ο τεχνικός των «κανονιέρηδων».