Σοκ με πρώην παίκτη της Άρσεναλ: Συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών

Τζέι Εμάνουελ Τόμας

Σοκ με πρώην παίκτη της Άρσεναλ: Συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών

Κώστας Τόπας 14:06 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 19.09.2024

Ο άλλοτε επιθετικός της Άρσεναλ, Τζέι Εμάνουελ Τόμας, συνελήφθη από την αστυνομία για φερόμενη απόπειρα να περάσει λαθραία κάνναβη αξίας 600.000 λιρών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο άλλοτε επιθετικός της Άρσεναλ, Τζέι Εμάνουελ-Τόμας, κατηγορήθηκε από την αστυνομία και συνελήφθη για φερόμενη απόπειρα να περάσει λαθραία κάνναβη, αξίας 600.000 λιρών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, ο Εμάνουελ Τόμας συνελήφθη την Τετάρτη (18/09) από την Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος και κατηγορήθηκε για εισαγωγή ναρκωτικών Β' κατηγορίας. Αυτό ήρθε μετά το γεγονός ότι οι Συνοριακές Δυνάμεις στο αεροδρόμιο Στάνστεντ ανακάλυψαν 60 κιλά κάνναβης μέσα σε δύο βαλίτσες που είχαν φτάσει στο αεροδρόμιο από την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης στις 2 Σεπτεμβρίου.

«Η NCA συνεχίζει να συνεργάζεται με εταίρους όπως η Border Force για να στοχεύσει όσους εμπλέκονται στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών - που περιλαμβάνει τόσο τους αγγελιαφόρους όσο και τους διοργανωτές. Θα απευθύνουμε έκκληση σε οποιονδήποτε προσεγγιστεί να εμπλακεί σε οποιοδήποτε είδος λαθρεμπορίου να σκεφτεί πολύ προσεκτικά τις πιθανές συνέπειες των πράξεών του και τους πιθανούς κινδύνους που θα αλλάξουν τη ζωή τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος τώρα αγωνίζεται για τη Γκρίνοκ Μόρτον στο πρωτάθλημα της Σκωτίας, πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο του Καρλάιλ τις επόμενες ημέρες. Οι Αρχές επισήμανανότι ότι δύο γυναίκες ηλικίας 28 και 32 ετών συνελήφθησαν επίσης για εμπλοκή στην υπόθεση.

Ο Εμάνουελ Τόμας πέρασε από τις Ακαδημίες της Άρσεναλ και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα τον Ιανουάριο του 2010. Κατέγραψε πέντε εμφανίσεις για τον σύλλογο του Λονδίνου συνολικά και παραχωρήθηκε δανεικός σε Μπλάκπουλ, Ντόνκαστερ και Κάρντιφ πριν αποχωρήσει για την Ίπσουιτς το 2011, με κανονική μεταγραφή.

Ο έμπειρος φορ έχει παίξει από τότε σε συλλόγους όπως η Μπρίστολ, ΚΠΡ, Τζίλινγχαμ, Λίβιγκστον και Αμπερντίν, μεταξύ άλλων.