Ο Μέσι θα είναι πάντα ο GOAT για τον Αρτέτα
i

©imago

Ο Μέσι θα είναι πάντα ο GOAT για τον Αρτέτα

Νεφέλη Μπισμπίκη 09:31 - 28.09.2024

O Mικέλ Αρτέτα απάντησε και αυτός στο ερώτημα για το ποιος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, με τον προπονητή της Άρσεναλ να επιλέγει ξεκάθαρα τον Λιονέλ Μέσι.

H συζήτηση για το ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών δεν σταματάει ποτέ. Πολλοί έχουν κληθεί να απαντήσουν σε αυτό το αιώνιο ερώτημα, με τον τελευταίο που τοποθετείται επί του θέματος, να είναι ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα. Το δίλλημα των περισσότερων βρίσκεται, μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, αλλά ο Καταλανός φάνηκε πολύ ξεκάθαρος στην απάντησή του.

Ο προπονητής της Άρσεναλ μιλώντας στο Sky Sports, ονόμασε με απόλυτη σιγουριά τον Λιονέλ Μέσι, ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή, κατατάσσοντάς τον πάνω από τους Πελέ, Μαραντόνα και Ρονάλντο.

«Ποιος είναι ο GOAT; Πάντα ήταν ο Μέσι, δεν μπορώ να το αρνηθώ αυτό. Τόσο για εμένα όσο και για τα τρία μου παιδιά ήταν πάντα ο Μέσι. Είμαστε τυχεροί που είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε για τόσα χρόνια τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. Εάν συγκρίνω τι είδα από τον Μέσι όλα αυτά τα χρόνια και τι από τους υπόλοιπους, η διαφορά είναι πραγματικά πολύ μεγάλη», ανέφερε ο Αρτέτα σχετικά με το ερώτημα για το ποιος είναι ο GOAT.

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Μικέλ Αρτέτα, πέρασαν και οι δύο από την «Masia», αν και ο δεύτερος δεν έπαιξε σε κάποιο μεγάλο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα.