Προειδοποίηση από τον Αρτέτα: «Θα συνεχίσω να μιλάω για τους διαιτητές, δεν με ενδιαφέρουν οι τιμωρίες» (vid)

Μικέλ Αρτέτα

i

PrtScr

Προειδοποίηση από τον Αρτέτα: «Θα συνεχίσω να μιλάω για τους διαιτητές, δεν με ενδιαφέρουν οι τιμωρίες» (vid)

Κώστας Τόπας 10:02 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 14.08.2024

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, λέει ότι θα συνεχίσει να εκφράζει τη γνώμη του για τις διαιτητικές αποφάσεις παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει κατηγορίες από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας.

Ο Μίκελ Αρτέτα, προπονητής της Άρσεναλ, περιμένει να μάθει εάν η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) τον τιμωρήσει για τις δηλώσεις του κατά της διαιτησίας μετά την ήττα στις 4 Νοεμβρίου από τη Νιούκαστλ στην Premier League (1-0). Στην επιστροφή μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος η ομάδα του Λονδίνου, που βρίσκεται τρίτη στην κατάταξη με ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, επισκέπτεται την Μπρέντφορντ αυτό το Σάββατο (25/11, 19:30).

Υπενθυμίζεται ότι ο Μίκελ Αρτέτα δήλωσε ότι η απόφαση του VAR να μην ακυρώσει το νικητήριο γκολ της Νιουκάστλ, «ήταν απόλυτη ντροπή». Από την πλευρά της η FA άσκησε κατηγορίες κατηγορώντας τον για τα λόγια του. Η αλήθεια είναι ότι αυτή την Παρασκευή (24/11) ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι «θα συνεχίσω να μιλάω για τους διαιτητές, πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να είναι ο εαυτός του.

Όταν σας ζητείται να δώσετε την παρατήρησή σας, πρέπει να το κάνετε με τον σωστό τρόπο και υπάρχει μια διαδικασία για να το κάνετε αυτό. Είναι καλό που επικοινωνούμε και όλοι θέλουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι. Διαιτητές, προπονητές, αξιωματούχοι, αθλητικοί διευθυντές, δημοσιογράφοι, όλοι θέλουμε ένα καλύτερο παιχνίδι. Για να έχουμε ένα καλύτερο παιχνίδι χρειαζόμαστε την ελευθερία του λόγου, με σεβασμό και με εποικοδομητικό τρόπο, αλλά πρέπει να το προωθήσουμε. Είναι καλό που μιλούν μπροστά στα ΜΜΕ για αποφάσεις γιατί φέρνει σαφήνεια», τόνισε ο Αρτέτα.

Ο προπονητής των «κανονιέρηδων» παρουσίασε τους ισχυρισμούς του στην FA αφού κατηγορήθηκε από το εν λόγω όργανο.