Άρτια η διεξαγωγή του ματς με τον Άγιαξ, πολύ καλός ο χλοοτάπητας

Το «Σπύρος Λούης» πριν το ματς με τον Άγιαξ

i

Intime

Άρτια η διεξαγωγή του ματς με τον Άγιαξ, πολύ καλός ο χλοοτάπητας

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:16 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 09.08.2024

Η έκθεση του αξιωματούχου της UEFA απένειμε τα εύσημα τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την οργάνωση τους, ενώ διαπίστωσε πως ο αγωνιστικός χώρος είναι στην επιθυμητή κατάσταση.

Η μετάβαση από το «Απόστολος Νικολαΐδης» στο «Σπύρος Λούης», ήταν μία περίπλοκη διαδικασία για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Γιατί έπρεπε να μεταφέρουν όλες τις λειτουργίες με τις οποίες είχαν εξοικειωθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στο αχανές ΟΑΚΑ.

Από τη μία, το Ολυμπιακό Στάδιο είναι μία σύγχρονη εγκατάσταση, που πληροί τις προϋποθέσεις για διεθνείς αγώνες και διευκόλυνε τα στελέχη της ΠΑΕ. Διαθέτοντας υποδομές που το «Απόστολος Νικολαΐδης» εκ των πραγμάτων στερείται.

Από την άλλη, το «Σπύρος Λούης» είναι τεράστιο και έχει άλλου είδους δυσκολίες σε ότι αφορά τη λειτουργικότητα του. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τα κατάφεραν απόλυτα και έλαβαν την επιβράβευση των αξιωματούχων της UEFA, που ήταν επιφορτισμένοι με την επίβλεψη του ματς με τον Άγιαξ.

Ο απεσταλμένος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας ήταν ο Πολωνός, Μάρτσιν Στεφάνσκι, ο οποίος έδωσε προφορικά συγχαρητήρια στη διοίκηση του Τριφυλλιού. Επίσης, ο Στεφάνσκι υπέβαλλε την έκθεση του, στην οποία καταγράφει τις εξαιρετικές συνθήκες που επικράτησε σε κάθε τομέα στο ΟΑΚΑ.

Ακόμα και ο χλοοτάπητας ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Οι αρμόδιοι του Παναθηναϊκού σε συνεργασία με τους υπευθύνους του Σταδίου, συντηρούν το τερέν πάρα πολύ καλά και οι ποδοσφαιριστές παίζουν στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον.