Ασταμάτητο «τρένο» ο ΠΑΟΚ Β', πέμπτη σερί νίκη στη Super League 2 (3-0)
i

ΠΑΟΚ Β' / ©Intime

Ασταμάτητο «τρένο» ο ΠΑΟΚ Β', πέμπτη σερί νίκη στη Super League 2 (3-0)

Sportal newsroom 16:56 - 11.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 20.08.2024

Ο ΠΑΟΚ Β’ κατάφερε να επικρατήσει κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας (3-0), συνεχίζοντας το αήττητο σερί του στη Super League 2

Ο ΠΑΟΚ Β’ κατάφερε να νικήσει τον Ηρακλή Λάρισας με 3-0, σε ένα παιχνίδι το οποίο οι «στροφές» ανέβηκαν τα τελευταία 10 λεπτά. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγούνταν με 1-0 μέχρι το 86’, ωστόσο δύο γρήγορα γκολ του έδωσαν την «εκκωφαντική» νίκη. Mε αυτόν τον τρόπο  πήρε την πέμπτη σερί του επικράτηση και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται πρώτος στην βαθμολογία.

Στο πρώτο μέρος η βροχή ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα αφού δεν έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες να αγωνιστούν όσο καλά ήθελαν. Αρκετές σκληρές μονομαχίες και λίγες ευκαιρίες πρόσφεραν τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν και το παιχνίδι προσεφερε πληθώρα γκολ, με τα δύο εξ’ αυτών να έρχονται λίγο πριν την λήξη. Ο Μιχαηλίδης νίκησε τους πάντες στον αέρα και έκανε με κεφαλιά το 1-0 (52'), ακολούθησε ο Δαρέλας για το 2-0 (86') και η «χαριστική βολή» ήρθε από τον Γρόσδη που νίκησε από κοντά τον Κουτζαβασίλη για το 3-0 (89').

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Γιαξής, Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Τσοπούρογλου, Μελετίδης, Νινούα, Μπράντονιτς, Χατζηστραβός, Σμυρλής, Πανίδης.

Ηρακλής Λάρισας: Κουτζαβασίλης, Λαγονίδης, Καψάλης, Γκουγκούδης, Μπαλαμότης, Μπάμης, Τασιούλης, Δοδοντσάκης, Τσιμίκας, Λεσάι, Ευθυμιάδης.