Αναπάντεχος πρωταγωνιστής για τον Αστέρα Τρίπολης ο «πρωτάρης» Γραμματικάκης
i

© PrtScr

Αναπάντεχος πρωταγωνιστής για τον Αστέρα Τρίπολης ο «πρωτάρης» Γραμματικάκης

Γιάννης Λιβανός • 14:47 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:05 - 14.08.2024

Σε ανέλπιστο ήρωα εξελίχθηκε o Νίκος Γραμματικάκης για τον Αστέρα Τρίπολης, αφού κυριολεκτικά έβαλε το χεράκι του για να φύγουν οι Αρκάδες με το διπλό από την Κρήτη.

Ο Νίκος Γραμματικάκης έκανε… ονειρικό ντεμπούτο στο Ηράκλειο, βάζοντας το χεράκι του για να νικήσει ο Αστέρας τον ΟΦΗ (2-0) και οι συμπαίκτες του τον αποθέωσαν σε μια πολύ όμορφη στιγμή

O Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του ΟΦΗ με 2-0 εκτός έδρας, ντουμπλάροντας τις νίκες κόντρα στους Κρητικούς και έτσι «πήρε κεφάλι» στην άτυπη κούρσα για την εξάδα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το τελευταίο για τους Αρκάδες, οι οποίοι με αυτό το διπλό έκλεισαν ιδανικά την χρονιά του 2023.

Ανέλπιστος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Τρίπολης ήταν ο νεαρός τερματοφύλακας των Αρκάδων, Νίκος Γραμματικάκης, με τον 20χρονο πορτιέρο να πραγματοποιεί κάποιες πολύ σημαντικές αποκρούσεις, κάνοντας έτσι ονειρικό ντεμπούτο στην Stoiximan Super League.

Η σπουδαία εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης «ανάγκασε» τους συμπαίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης να τον συγχαρούν. Συγκεκριμένα ο πάγκος των αναπληρωματικών μπήκε μέσα και έγινε ένα κουβάρι γύρω του, αποθεώνοντάς τον. Αυτό το σκηνικό δημιούργησε  μια πολύ όμορφη στιγμή, που σίγουρα θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην μνήμη του Γραμματικάκη.

Ράσταβατς: «Είμαι χαρούμενος που έχουμε τον Γραμματικάκη, έδειξε την ποιότητά του»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:11 - 21.12.2023

Ράσταβατς: «Είμαι χαρούμενος που έχουμε τον Γραμματικάκη, έδειξε την ποιότητά του»

Ειδική αναφορά στον νεαρό τερματοφύλακα, Γραμματικάκη, έκανε ο Μίλαν Ράσταβατς μετά τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του ΟΦΗ, αποθεώνοντάς τον για την καλή του εμφάνιση.

Μάλιστα μετά το ματς ο  προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς δήλωσε χαρούμενος που η ομάδα του διαθέτει τον νεαρό τερματοφύλακα στο ρόστερ της, ενώ επιβράβευσε και την εμφάνιση του Γραμματικάκη λέγοντας πως με τις αποκρούσεις που έκανε «έδειξε την ποιότητα του».