Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα

Σέρχιο Αραούχο

i

©intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα

Κώστας Τόπας 15:00 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 14.08.2024

Με Αραούχο στην επίθεση και Κάλενς - Βίντα στο κέντρο της άμυνας θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα η ΑΕΚ. Στον πάγκο ο Πινέδα.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα (22/10, 16:00) στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Ματίας Αλμέιδα να ανακοινώνει τη βασική ενδεκάδα της ομάδας του.

Η Ένωση ταξίδεψε με πολλές και σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός των Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που ήταν δεδομένο πως δεν θα είναι στην αποστολή, ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει τόσο στον Αρόλντ Μουκουντί, όσο και στον Έκι Πόνσε που ένιωσαν ενοχλήσεις τελευταία στιγμή και οι «κιτρινόμαυροι» θα τους προφυλάξουν.

Ετσι για την ενδεκάδα κόντρα στον Αστέρα ο Ματίας Αλμέιδα κατέληξε στα εξής πρόσωπα. Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, γι' ακόμη ένα παιχνίδι θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, με τους Ρότα και Χατζισαφί στο δεξί κι αριστερό άκρο της άμυνας. Το δίδυμο στα στόπερ θα είναι Βίντα - Κάλενς, στον άξονα ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Γιόνσον, Ελίασον και Τσούμπερ. Στην επίθεση θα είναι ο Αραούχο που λίγο πιο πίσω του θα έχει τον Πέτρο Μάνταλο.

Από την άλλη στον πάγκο βρίσκεται ο Ορμπελίν Πινέδα μαζί με τους Αθανασιάδη, Μοχαμάντι, Μήτογλου, Σιντιμπλέ, Γαλανόπουλο, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ και Ζίνι.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το pre game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!