Με υπογραφή Καρλίτος ο Ατρόμητος άλωσε την Τρίπολη και πέτυχε την πρώτη του νίκη

Με υπογραφή Καρλίτος ο Ατρόμητος άλωσε την Τρίπολη και πέτυχε την πρώτη του νίκη

Γιώργος Σακελλαρίου 21:58 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:01 - 14.09.2024

Ο Ατρόμητος με τον Καρλίτος να έχει ασίστ και γκολ επικράτησε 2-1 του Asteras Aktor κι έτσι σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος ήταν εκπληκτικός για μισή ώρα, βρήκε δύο γκολ στην Τρίπολη με πρωταγωνιστή τον Καρλίτος και πανηγύρισε στην έδρα του Asteras Aktor την πρώτη του νίκη στη φετινή Stoiximan Super League με σκορ 2-1.

Οι Αρκάδες μακριά από το σπίτι τους είχαν τη νίκη στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και την ισοπαλία με τον Άρη, αλλά εντός έχουν ήδη δύο ήττες με Βόλο και Ατρόμητο. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, λοιπόν, πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει ν’ ανέβει ψηλά και να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Εκπληκτικός Ατρόμητος

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, τη στιγμή που οι Αρκάδες μετά και την αποχώρηση του Μίλαν Ράσταβατς ήταν άφαντοι στον αγωνιστικό χώρο.

Τα πράγματα πήραν θετική τροπή για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 6’. Φοβερή εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος, ο Μανσούρ έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας κι έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία για το 1-0.

Ο Asteras προσπάθησε ν’ απαντήσει στο 10’, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαρτόλο έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 18’ σουτ από πλάγια δεξιά του Καρλίτος, η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και στο 23’ ο Ισπανός έκανε το 2-0. Βαθιά μπαλιά του Αθανασίου, ο Παπαδόπουλος βγήκε δέκα μέτρα από την περιοχή για ν' απομακρύνει, η μπάλα βρήκε στον μηρό του, έκλεψε ο Καρλίτος και σε κενή εστία από τα 30 μέτρα πλάσαρε στα δίχτυα!

Πέναλτι κι 1-2

Οι γηπεδούχοι στο 29’ είχαν μακρινό αριστερό σουτ του Άλβαρεζ, που μπλόκαρε ο Χουτεσιώτης και στο 34’ ο Ατρόμητος άγγιξε το 3-0. Ο Μπάκου έκλεψε από τον Άλβαρεζ γύρισε από δεξιά και ο Καρλίτος βρήκε τη μπάλα με το πίσω μέρος του δεξιού ποδιού κι αυτή πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 38’ σε κάθετη του Παλάσιος ο Γκαρθία έκανε κακό κοντρόλ και ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε και στο 40’ οι Αρκάδες κέρδισαν πέναλτι. Ο Παλάσιος απέφυγε τον Κίνι, ο οποίος τον βρήκε στο δεξί πόδι και ο Τσιάρας έδειξε την άσπρη βούλα. Στο 42’ ο Ζουλιάν Μπαρτόλο έστειλε με το αριστερό τη μπάλα στην αριστερή γωνία και ο Χουτεσιώτης έπεσε δεξιά για το 1-2.

Κέρβερος Χουτεσιώτης

Ο Asteras με τη μείωση του σκορ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου πήρε ψυχολογία, ο Στάικος Βεργέτης πέρασε στο ματς τον Τζανδάρη και οι γηπεδούχοι με σφιχτές τις γραμμές έγιναν πιο επιθετικοί κι άγγιξαν το 2-2. Στο 47’ ο Παλάσιος εκτέλεσε με το δεξί εντός περιοχής και απέκρουσε ο Χουτεσιώτης, ενώ στο 48’ μακρινό δεξί σουτ του Μουνιόθ, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 50’ ο Άλβαρεζ βρέθηκε μόνος του αριστερά στη μικρή περιοχή και πλάσαρε με το αριστερό, αλλά ο Χουτεσιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ

Στο 53’ είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος. Ο Καρλίτος «άδειασε» δύο αντιπάλους κι έκανε το αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα έφυγε ένα μέτρο από το αριστερό δοκάρι.

Ο Πάμπλο Γκαρσία πέρασε τον Τσιγγάρα στο ματς, ενώ ο Βεργέτης πήγε στα άκρα τον Καλτσά και τον Ρεγκίς σε θέση φορ. Μετά τις ευκαιρίες στην αρχή του ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να κλείσει τους χώρους και να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1.

Οι Περιστεριώτες κρατούσαν το σκορ και είχαν ρίξει τον ρυθμό, ενώ οι Αρκάδες δεν μπορούσαν να βρουν φάση στην αντίπαλη περιοχή. Είχαν τη μπάλα στα πόδια τους, πίεζαν, αλλά ήταν φλύαροι κι ανούσιοι.

Με την ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ ο Παναθηναϊκός «παρκάρει» σε πάγκο κι εξέδρα περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:34 - 14.09.2024

Με την ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ ο Παναθηναϊκός «παρκάρει» σε πάγκο κι εξέδρα περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ!

Ο Παναθηναϊκός αύξησε σημαντικά το μπάτζετ του το καλοκαίρι και ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι αναγκασμένος ν’ αφήνει στον πάγκο ή και στην εξέδρα παίκτες με υψηλά συμβόλαια.

O MVP

Ο Καρλίτος είχε την ασίστ στο 1-0 της ομάδας του και στο 2-0 έκλεψε τη μπάλα κι εκτέλεσε υπέροχα από τα 30 μέτρα.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ

Στο λάθος του Παπαδόπουλου, το οποίο αξιοποίησε ο Καρλίτος για το 2-0. Δεν ήταν απλό στη συνέχεια βρει ο Asteras δυο γκολ και ν' αποφύγει την ήττα.

Asteras AKTOR (Στάικος Βεργέτης): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (78’ Ζουγλής), Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Άλβαρεζ, Αλάγκμπε (46’ Τζανδάρης), Μουνιόθ, Κρέσπι, Μπαρτόλο (72’ Τζίμας), Παλάσιος, Άνταμ (59’ Καλτσάς)

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Έντερ (82’ Καλοσκάμης), Ουεντραόγκο, Μπάκου (82’ Βρακάς), Μίχορλ (58’ Τσιγγάρας), Ουάρντα, Καρλίτος (69’ Φαν Βέερτ).