Ενας παλιός γνώριμος, υποψήφιος για τον πάγκο του Asteras AKTOR

Asteras AKTOR

i

©Intime

Ενας παλιός γνώριμος, υποψήφιος για τον πάγκο του Asteras AKTOR

Τζιοβάνι Ζάκαρη 13:58 - 09.10.2024

Ο Asteras AKTOR συνεχίζει την εύρεση προπονητή μετά το «διαζύγιο» με τον Κλοντ Μακελελέ με τα ονόματα των Αργύρη Γιαννίκη και Σάββα Παντελίδη να βρίσκονται στη λίστα των Αρκάδων.

Ούτε... μήνα δεν έβγαλε ο Κλοντ Μακελελέ στην Τρίπολη, αφού ο Αστέρας AKTOR αποφάσισε να τον απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το διαζύγιο αυτό, μάλιστα, φαίνεται πως ήρθε με πολύ άσχημο τρόπο, αφού ο Γάλλος υποστήριξε σε δηλώσεις του πως υπήρξε παρέμβαση στη δουλειά του.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος σε αποκλειστική του συνέντευξη στο «London World», άνθρωποι από την ομάδα του επέβαλαν το ποιον θα χρησιμοποιήσει και ποιον όχι. Αποκορύφωμα για τον ίδιο ήταν το γεγονός πως του ζητήθηκε να μην αγωνιστεί ποδοσφαιριστής, επειδή εκείνος δεν είχε υπογράψει ακόμα.

Οργισμένη ανακοίνωση οργανωμένων οπαδών Αστέρα: «Το έχετε κάνει ΤΣΙΡΚΟ, μας έχετε κάνει περίγελους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:05 - 08.10.2024

Οργισμένη ανακοίνωση οργανωμένων οπαδών Αστέρα: «Το έχετε κάνει ΤΣΙΡΚΟ, μας έχετε κάνει περίγελους»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Αστέρα AKTOR μέσω οργισμένης ανακοίνωσης έκαναν... επίθεση προς τη διοίκηση της ομάδας μετά και την απόλυση του Κλοντ Μακελελέ.

Πλέον, οι Αρκάδες βρίσκονται ξανά σε αναζήτηση προπονητή για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν. Ενα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα των Αρκάδων, είναι αυτό του Αργύρη Γιαννίκη. Ο Έλληνας προπονητής ο οποίος είναι γεννημένος στη Νυρεμβέργη, ήταν προπονητής, στην Έσεν, την Άαλεν, τον ΠΑΣ Γιάννινα και στην ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων ο Αργύρης Γιαννίκης, έχει περάσει από την Καρλσρούη από το 2007 ως το 2016 από διάφορα προπονητικά πόστα, ενώ από τον Ιούλιο έως τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς ήταν και βοηθός προπονητή στην Ίνγκολσταντ. Τον Ιανουάριο ανέλαβε τα ηνία της Μόναχο 1860 στην τρίτη εθνική κατηγορία της Γερμανίας, όπου και βρίσκεται σήμερα.

Οπως υποστηρίζει όμως ρεπορτάζ της «Abendzeitung», ο Έλληνας τεχνικός αφενός έχει εκφράσει την θέληση να παραμείνει στη Γερμανία, καθώς η οικογένειά του ζει στην Φρανκφούρτη, ενώ και ο ίδιος δεν επιθυμεί να δουλέψει στο εξωτερικό. Επιπλέον, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μόναχο 1860 έως το 2025.

Ενα ακόμη όνομα που έπεσε στο τραπέζι των «κιτρινομπλέ» είναι αυτό του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος έχει περάσει από τον Αστέρα τη σεζόν 2017-2018. Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται εκτός πάγκων περίπου έναν χρόνο, καθώς η τελευταία του εμπειρία ήταν εκείνη στη Λαμία το 2023.

Ο 59χρονος τεχνικός μάλιστα παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση των Αρκάδων με την Athens Kallithea στη Λεωφόρο.

Υπενθυμίζεται ότι στο παιχνίδι για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στην Καβάλα (09/10, 15:00) θα καθίσει στον πάγκο ο Γιάννης Δουβίκας.