Με Μακέντα η αποστολή του Asteras Aktor για το ματς με την Athens Kallithea

Ο Μακέντα με τη φανέλα του Αστέρα

i

© asterastripolis.gr

Με Μακέντα η αποστολή του Asteras Aktor για το ματς με την Athens Kallithea

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:52 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 05.10.2024

Ο Asteras Aktror ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Athens Kallithea.

Η Athens Kallithea θα υποδεχτεί τον Asteras Aktor στη Λεωφόρο (6/10, 17:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Σχεδόν ένα 24ωρο πριν τη σέντρα, οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον Φεντερίκο Μακέντα να μπαίνει για πρώτη φορά στην αποστολή.

Από την άλλη, εκτός μάχης έμεινε ο τραυματίας Νίκος Παπαδόπουλος και οι δύο τερματοφύλακες που θα έχει στην διάθεσή του ο Μακελελέ είναι ο Τσιντώτας και ο Κακαδιάρης.

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι οι: Τριανταφυλλόπουλος, Castano, Deli, Alvarez, Χουχούμης, Alho, Goss, Yablonski, Alagbe, Τζανδάρης, Mumo, Bartolo, Palacios, Adam, Regis, Καλτσάς, Ζουγλής, Macheda.

Η ενημέρωση του Αστέρα για τα εισιτήρια

Όσοι φίλαθλοι του ASTERAS AKTOR επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας με αντίπαλο την Athens Kallithea, την Κυριακή (06/10, 17:00), θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το εισιτήριό τους μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://www.ticketmaster.gr/privateSales.html?changeLanguageTo=el&deepLink=356&hash=r6kFS0Je8ezcuizH-HUzCzxOYQQ2134353.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και τους οπαδούς της ομάδας μας θα φιλοξενήσει η Θύρα 6 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.