Η πρώτη αποστολή του Asteras Aktor μετά τον Μακελελέ - Ποια η απόφαση για Μπιλέ και Ζουγλή!

Η πρώτη αποστολή του Asteras Aktor μετά τον Μακελελέ - Ποια η απόφαση για Μπιλέ και Ζουγλή!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 17:53 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 08.10.2024

Ποιοι συμπεριλήφθηκαν και ποιοι έμειναν εκτός από την πρώτη αποστολή του Asteras Aktor μετά την αποχώρηση του Κλοντ Μακελελέ.

Ο κακός χαμός έχει γίνει από χθες (07/10) με τον Asteras Aktor, που βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας, αλλά όχι για καλό. Μετά τη νίκη επί της Athens Kallithea ήρθε η ξαφνική απομάκρυνση του Κλοντ Μακελελέ από τον πάγκο της ομάδας και από 'κει ξεκίνησαν όλα...

Ο Γάλλος προπονητής που αποχώρησε από τους Αρκάδες μετά από μόλις τρία παιχνίδια στον πάγκο, κατηγόρησε τη διοίκηση πως προσπαθούσε να του επιβάλλει ποιος θα παίζει και ποιος όχι. Και η... πέτρα του σκανδάλου; Ο 18χρονος, Νταρνέλ Μπιλέ, ο οποίος αγωνίστηκε σαν αλλαγή στο ματς με τη νεοφώτιστη.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό ο 18χρονος Μπιλέ δεν ήταν καν στην αρχική αποστολή του Asteras Aktor για το ματς με την Athens Kallithea, αλλά έπειτα από επιθυμία του Μακελελέ μπήκε σε αυτή και δηλώθηκε κανονικά για το ματς της Λεωφόρου. Παίρνοντας τη θέση ενός άλλου νεαρού ποδοσφαιριστή, που αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της ομάδας. Ο λόγος για τον Νίκο Ζουγλή.

Όπως και να 'χει, αυτή η ιστορία ανήκει στο παρελθόν. Πρόσφατο μεν, παρελθόν δε. Πάμε στα... φρέσκα κουλούρια. Η πρώτη αποστολή του Asteras Aktor στη μετά Μακελελέ εποχή βγήκε και παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον να δούμε τι έγινε με τους δύο παίκτες, που πρωταγωνίστησαν -άθελα τους- στην υπόθεση με τον Γάλλο τεχνικό.

Ο Μπιλέ συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Καβάλα, ενώ απουσιάζουν με τις εθνικές τους ομάδες οι Άλχο, Γιαμπλόνσκι, Άνταμ και Ζουγλής. Τραυματίες είναι Παπαδόπουλος και Καστάνιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επερχόμενη μάχη (9/10, 15:00) κόντρα στην Καβάλα για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στον πάγκο του Αστέρα αναμένεται να κάτσει ο προπονητής της Κ19, Γιάννης Δουβίκας, ο οποίος είναι ο πατέρας του Τάσου που αγωνίζεται στη Θέλτα.

Άπαντες στον σύλλογο της Αρκαδίας θεωρούν πως φέτος η διασταύρωση μπορεί να τους φέρει μια καλή πορεία στο θεσμό, γι΄ αυτό και η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι αυτή που προέχει.