Φιλική ισοπαλία ανάμεσα σε Αstera Aktor και Λεβαδειακό

Φιλική ισοπαλία ανάμεσα σε Αstera Aktor και Λεβαδειακό

Sportal newsroom 21:05 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:51 - 20.07.2024

Αsteras Aktor και Λεβαδειακός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 σε φιλική αναμέτρηση που έδωσαν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Asteras Aktor αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ο Τζανδάρης σκόραρε για τους «κιτρινομπλέ» και ο Ρόμο για τους Βοιωτούς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Asteras Aktor είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει, με πιο κλασική το σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Μάντζη στο 22'. Νωρίτερα, στο 10', το σουτ του επιθετικού του Asteras Aktor απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, ενώ στο 16' μετά την εκτέλεση φάουλ του Καλτσά ο Αλάγκμπε δεν μπόρεσε να πλασάρει στο δεύτερο δοκάρι.

Ο Asteras Aktor προηγήθηκε στο 58' με τον Τζανδάρη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μούμο και κεφαλιά του Τζίμα, με την μπάλα να βρίσκει και το δοκάρι. Στο 75' ο Λεβαδειακός ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ρόμο, ενώ στο 88' η κεφαλιά του Αγγελάκη κόντραρε και η μπάλα έφυγε κόρνερ.

ΑSTERAS AKTOR (Μϊλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Άλχο, Αλάγκμπε, Γκρόζντανιτς, Χουχούμης, Ρέντζιτς, Γιαμπλόνσκι, Καλτσάς, Ζουγλής, Παλάσιος, ΜάντζηςΣτο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Τσιντώτας, Άλβαρες, Καστάνιο, Γκαρθία, Τριανταφυλλόπουλος, Τζανδάρης, Μουνιόθ, Μπαρτόλο, Ρεγκίς, Τζίμας, Φαράϊ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Λιάγκας, Εραμούσπε, Μεχία, Λαμαράνα, Πεδρόσο, Συμελίδης, Μπάλζι, ΚώστηΣτο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Γκαραβέλης, Πλέγας, Νικολιάς, Χαμόν, Γιαμίν, Κασσός, Κασέμι, Τσάρας, Ρόμο, Γουέλερ και Σαβάλ.