Θέλει να κάνει... σεφτέ στις νίκες με τον Μακελελέ ο Αστέρας κόντρα στον Λεβαδειακό
i

©intime

Θέλει να κάνει... σεφτέ στις νίκες με τον Μακελελέ ο Αστέρας κόντρα στον Λεβαδειακό

Δημήτρης Χούπης 08:44 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:44 - 28.09.2024

Ο Αστέρας AKTOR υποδέχεται τον Λεβαδειακό στην Τρίπολη με τους Αρκάδες να θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη με τον Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο.

Ο Αστέρας AKTOR ξεκίνησε στη νέα εποχή με τον Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο και μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, θέλει να πάρει την πρώτη νίκη με τον Γάλλο μπροστά στον κόσμο του.

Η ομάδα της Αρκαδίας βρίσκεται στην 10η θέση με πέντε βαθμούς, μετρώντας δύο ήττες, μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Στα αγωνιστικά ο Γάλλος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Τριανταφυλλόπουλο, ενώ στην αποστολή επέστρεψε ο Άλχο.

O Κωστούλας βιώνει αυτό που κάθε παιδί θα ήθελε να λέει στους φίλους του...
EUROPA LEAGUE

23:30 - 27.09.2024

O Κωστούλας βιώνει αυτό που κάθε παιδί θα ήθελε να λέει στους φίλους του...

Το βράδυ της Πέμπτης (27/9) ο Κωστούλας αγωνίστηκε στην αναμέτρηση Λυών - Ολυμπιακός και παραλίγο να πετύχει το γκολ της χρονιάς. Αυτό ήταν ένα από τα πολλά όνειρα του νεαρού παίκτη που κατάφερε να τα κάνει πράξη...

Από την άλλη ο Λεβαδειακός την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ, αλλά ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα παρά μόνο τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Εκτός αποστολής βρίσκονται οι τραυματίες Εραμούσπε, Γκροφ και Βήχος.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Asteras AKTOR: Παπαδόπουλος – Άλχο, Καστάνιο, Ντελί, Άλβαρες – Μούμο, Γιαμπλόνσκι – Καλτσάς, Μπαρτόλο, Παλάσιος – Ρεγκίς.

Λεβαδειακός: Γκαραβέλης, Τσάπρας, Λιάγκας, Μεχία, Παπαδόπουλος, Πλέγας, Βήχος, Ρόμο, Ζίνι , Πεντρόζο, Μπάλτζι.