Οι αποστολές στο Αστέρας AKTOR - Λεβαδειακός

Ο Κλοντ Μακελελέ σε ματς του Αστέρα Τρίπολης

i

© Intime

Οι αποστολές στο Αστέρας AKTOR - Λεβαδειακός

Sportal newsroom 21:54 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:54 - 27.09.2024

Τις αποστολές για την αναμέτρηση Αστέρας AKTOR - Λεβαδειακός γνωστοποίησαν οι Κλοντ Μακελελέ και Νίκος Παπαδόπουλος.

Αστέρας Τρίπολης AKTOR και Λεβαδειακός τίθενται αντιμέτωποι στο «Θ. Κολοκοτρώνης» το απόγευμα του Σαββάτου (28/9, 20:00). Τόσο ο Κλοντ Μακελελέ όσο και ο Νίκος Παπαδόπουλος έκαναν γνωστές τις αποστολές των ομάδων τους, για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Σε πρώτο χρόνο, ο Γάλλος πρώην αστέρας έχει μία προσθήκη και μία απουσία, για την αναμέτρηση αυτή. Συγκεκριμένα, ο Νικολάι Άλχο μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα θα απουσιάσει ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, που αποβλήθηκε κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ανακοίνωση από τη «Θύρα 7» για την επικείμενη απόκτηση του Γιαζίτσι από τον Ολυμπιακό: «Ποτέ δεν κρυφτήκαμε - Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:12 - 27.09.2024

Ανακοίνωση από τη «Θύρα 7» για την επικείμενη απόκτηση του Γιαζίτσι από τον Ολυμπιακό: «Ποτέ δεν κρυφτήκαμε - Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους»

Μία ανακοίνωση, με αφορμή την επερχόμενη άφιξη του Γιουσούφ Γιαζιτσί στον Ολυμπιακό, εξέδωσε η Θύρα 7 και αυτή αφορούσε την καταγωγή του παίκτη.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης AKTOR: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Κακαδιάρης, Καστάνιο, Ντελί, Αλβαρες, Χουχούμης, Άλχο, Γκρόζντανιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέντζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Καλτσάς και Ζουγλής.

Λεβαδειακός: Χωρίς τους Εραμούσπε, Βήχο αλλά και τον Γκροφ

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Παπαδόπουλος από πλευράς του δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις παίκτες. Συγκεκριμένα, ο Λεβαδειακός θα αγωνιστεί χωρίς τους Εραμούσπε, Βήχο αλλά και τον Γκροφ

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (28/9, 20:00) αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Στην αποστολή που επέλεξε ο προπονητής μας βρίσκονται οι: Γκαραβέλης, Στάγκος, Λιάγκας, Τσάρας, Κάσσος, Τσάπρας, Παπαδόπουλος, Χαβαλές, Μορέιρα, Κάτρης, Πλέγας, Μεχία, Κωστή, Τσόκαϊ, Λαμαράνα, Συμελίδης, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρόμο, Μπάλτσι, Ζίνι», ανέφερε στην ενημέρωση του ο σύλλογος.