Με τον Στάικο Βεργέτη κόντρα στον Ατρόμητο ο Αστέρας AKTOR

Στάικος Βεργέτης

i

© Intime

Με τον Στάικο Βεργέτη κόντρα στον Ατρόμητο ο Αστέρας AKTOR

Κώστας Τόπας 20:11 - 11.09.2024

Με τον Στάικο Βεργέτη στον πάγκο θα είναι ο Αστέρας AKTOR κόντρα στον Ατρόμητο, όσο οι Αρκάδες περιμένουν τον Κλοντ Μακελελέ.

Ο Αστέρας AKTOR βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στον Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος αναμένεται να έρθει έως αύριο στην Ελλάδα για να υπογράψει με την ομάδα της Τρίπολης. Ωστόσο οι Αρκάδες το ερχόμενο Σάββατο (14/9) θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στον αγώνα με τους Περιστεριώτες λοιπόν ο Στάικος Βεργέτης θα είναι στον πάγκο του Αστέρα, ο οποίος είναι και στη β' ομάδα του συλλόγου. Μάλιστα στις εξέδρες του γηπέδου αναμένεται να είναι και ο Γάλλος προπονητής, ο οποίος θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Αστέρα με τον Ατρόμητο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάικος Βεργέτης βρισκόταν στην Ινδία, αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό των Αρκάδων, για να αναλάβει τη β' ομάδα. Ο Έλληνας τεχνικός έχει κάτσει ξανά στον πάγκο της ομάδας της Τρίπολης 125 φορές για μία τριετία από το 2013 μέχρι το 2016, ενώ επέστρεψε το 2017 για μόλις δέκα παιχνίδια.

Ο Νάιτζελ Γκιμπς και ο Ραφαέλ Φαβρ οι βοηθοί του Μακελελέ στον Αστέρα AKTOR

Στο πλευρό του Μακελελέ θα είναι ο Πολ Κλέμεντ, ενώ θα βρίσκονται ακόμα δύο. Ο λόγος γίνεται για τον Νάιτζελ Γκιμπς ο οποίος ήταν βοηθός του Κλεμέντ στη Σουόνσι, τη Ρέντινγκ και τη Σερκλ Μπριζ. Ο Γκιμπς έχει τεράστια εμπειρία από την Premier League και την Αγγλία γενικότερα, αφού έχει κάτσει στους πάγκους ομάδων όπως η Γουότφορντ, η Λιντς και η Μίλγουολ.

Το 2020 μάλιστα είχε αναλάβει τον ρόλο του συντονιστή για τα ταλέντα της Τότεναμ, στην οποία βρισκόταν μέχρι πρότινος. Ακόμα βοηθός του Μακελελέ αναμένεται να είναι και ο Ραφαέλ Φαβρ. Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα της Αρκαδίας είναι απέναντι στον Ατρόμητο στην Τρίπολη το ερχόμενο Σάββατο (14/9).