Κόντραρε στα ίσια την Μπολόνια ο Asteras Aktor

Κόντραρε στα ίσια την Μπολόνια ο Asteras Aktor

Sportal newsroom 20:11 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:15 - 31.07.2024

Αsteras Aktor και Μπολόνια ήρθαν ισόπαλοι με 3-3 σε μία φιλική αναμέτρηση, η οποία τα είχα όλα.

Σε έναν εντυπωσιακό αγώνα, ο Asteras Aktor αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με την Μπολόνια σε φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη στην Ιταλία. Η ομάδα μας ήταν πολύ ανταγωνιστική σε αυτή τη σπουδαία πρόκληση και σκόραρε με τους Bartolo, Mumo και Adam απέναντι σε μια ομάδα που συμμετέχει στο Champions League.

Ο Asteras Aktor προηγήθηκε νωρίς στο σκορ. Μόλις στο 5' ο Bartolo έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και με διαγώνιο σουτ στη δεξιά γωνία σημείωσε το 0-1.

Η Μπολόνια αντέδρασε με δύο γκολ σε τρία λεπτά. Στο 13' ο Castro ισοφάρισε σε 1-1 και στο 15' Cambaghi ανέτρεψε το σκορ σε 2-1. Ο Asteras Aktor είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 21' την κεφαλιά του Καλτσά απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Bologna σε κόρνερ και στο 37' απομάκρυνε και το πλασέ στο τετ α τετ με τον Bartolo.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Asteras Aktor ξεκίνησε και πάλι δυνατά και ισοφάρισε το σκορ στο 52' Ο Καλτσάς πίεσε και κέρδισε την μπάλα, έκανε το γύρισμα ακριβείας από δεξιά και ο Mumo έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2. Στο 57' μάλιστα, ο σκόρερ είχε και δεύτερη ευκαιρία, αλλά η μπάλα στο πλασέ που επιχείρησε μετά το γύρισμα του Bartolo αυτή τη φορά, έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Τελικά η Μπολόνια πήρε το προβάδισμα με σουτ του Orsolini στο 62' Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα μας θα μπορούσε και πάλι να ισοφαρίσει, αλλά ο Ζουγλής δεν πρόλαβε να πλασάρει. Στο 69' η Μπολόνια είχε κεφαλιά στο δοκάρι με τον Odgaard. Ο Asteras Aktor κατάφερε να απαντήσει για ακόμη μία φορά. Στο 72' ο Ζουγλής πλάσαρε στο τετ α τετ, η μπάλα αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά ο Adam σημείωσε το πρώτο του γκολ με την ομάδα μας και ισοφάρισε σε 3-3.

Στο 76' ο Ζουγλής έκανε καταπληκτική προσπάθεια, αλλά το σουτ του αποκρούστηκε με το πόδι από τον τερματοφύλακα της Μπολόνια. Θυμίζουμε ότι το Σάββατο (03/08, 21:30 ώρα Ελλάδας) ο Asteras Aktor θα αντιμετωπίσει την Hellas Verona FC, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στην Ιταλία.

Η ενδεκάδα του Astera Aktor: Παπαδόπουλος (60' Τσιντώτας), Alho (60' Garcia), Χουχούμης (60' Alvarez), Τριανταφυλλόπουλος (60' Grozdanic), Castano (60' Alagbe), Yablonski (60' Τζανδάρης), Mumo (60' Redzic), Καλτσάς (60' Ζουγλής), Regis (46' Faraj), Bartolo (60' Palacios), Μάντζης (46' Adam).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!