Ο Μακελελέ στη λίστα του Αστέρα AKTOR για νέος προπονητής
i

©imago

Ο Μακελελέ στη λίστα του Αστέρα AKTOR για νέος προπονητής

Sportal newsroom 21:14 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:14 - 10.09.2024

Ο Αστέρας AKTOR βρίσκεται στην αναζήτηση νέου προπονητή με τον Κλοντ Μακελελέ είναι στη λίστα των Αρκάδων.

Ο Αστέρας AKTOR εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται χωρίς προπονητή, μετά τη λύση συνεργασίας με τον Μίλαν Ράσταβατς. Πρώτο όνομα για την αντικατάσταση του Σέρβου ήταν ο Ρόμπι Κιν, ο οποίος είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία με τους Αρκάδες.

Παρόλα αυτά οι διαπραγματεύσεις χάλασαν και η αναζήτηση νέου τεχνικού συνεχίζεται. Το τελευταίο όνομα λοιπόν που μπήκε στη λίστα για τον πάγκο του Αστέρα είναι ο Κλοντ Μακελελέ.

Ο 51χρονος τεχνικός βρίσκεται χωρίς δουλειά εδώ και περίπου έναν χρόνο μετά την αποχώρηση από την Τσέλσι στην οποία ήταν στο διοικητικό επιτελείο της ομάδας. Ο Γάλλος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Παρί Σεν Ζερμέν στην οποία ήταν βοηθός.

Μετά από τρία χρόνια έγινε πρώτος προπονητής στην Μπαστιά, ενώ δύο χρόνια μετά αποτέλεσε τεχνικός διευθυντής της Μονακό. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Σουόνσι, όπου ήταν βοηθός προπονητή πριν πάει στην Έουπεν ως πρώτος τεχνικός.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν στην Τσέλσι. Όσον αφορά την ποδοσφαιρική του καριέρα είχε μεγάλη θητεία στην Τσέλσι και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Με τους «μπλε» κατέκτησε δύο Premier League και ένα Κύπελλο Αγγλίας μεταξύ άλλων. Ενώ με την ομάδα της Μαδρίτης έχει κατακτήσει ένα Champions League.