Ο Νάιτζελ Γκιμπς και ο Ραφαέλ Φαβρ οι βοηθοί του Μακελελέ στον Αστέρα AKTOR
i

©imago

Ο Νάιτζελ Γκιμπς και ο Ραφαέλ Φαβρ οι βοηθοί του Μακελελέ στον Αστέρα AKTOR

Κώστας Τόπας 19:26 - 11.09.2024

Ο Κλοντ Μακελελέ είναι έτοιμος να γίνει ο νέος προπονητής του Αστέρα AKTOR και αναμένεται να φέρει μαζί του για βοηθούς του Ραφαέλ Φαβρ και Νάιτζελ Γκιμπς.

Ο Αστέρας AKTOR βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για τον νέο προπονητή. Ο λόγος γίνεται για τον Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος αναμένεται να έρθει έως αύριο στην Ελλάδα για να υπογράψει με τη νέα του ομάδα. Παράλληλα έχει ήδη ξεκινήσει τη δουλειά, μελετώντας όλα τα στοιχεία των παικτών του Αστέρα στα τρία παιχνίδια που έχει παίξει στη Stoiximan Super League.

Στο πλευρό του Γάλλου θα είναι ο Πολ Κλέμεντ, ενώ θα βρίσκονται ακόμα δύο. Ο λόγος γίνεται για τον Νάιτζελ Γκιμπς ο οποίος ήταν βοηθός του Κλεμέντ στη Σουόνσι, τη Ρέντινγκ και τη Σερκλ Μπριζ. Ο Γκιμπς έχει τεράστια εμπειρία από την Premier League και την Αγγλία γενικότερα, αφού έχει κάτσει στους πάγκους ομάδων όπως η Γουότφορντ, η Λιντς και η Μίλγουολ.

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο «Ο κρίσιμος ρόλος του γονέα στην αθλητική ακαδημία»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:16 - 10.09.2024

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο «Ο κρίσιμος ρόλος του γονέα στην αθλητική ακαδημία»

Σεμινάριο με θέμα «Ο κρίσιμος ρόλος του γονέα στην αθλητική ακαδημία» πραγματοποιήθηκε στο «Θέατρο Πολιτών» και οι νεαροί παίκτες του Ατρόμητου έδωσαν το παρών.

Το 2020 μάλιστα είχε αναλάβει τον ρόλο του συντονιστή για τα ταλέντα της Τότεναμ, στην οποία βρισκόταν μέχρι πρότινος. Ακόμα βοηθός του Μακελελέ αναμένεται να είναι και ο Ραφαέλ Φαβρ. Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα της Αρκαδίας είναι απέναντι στον Ατρόμητο στην Τρίπολη το ερχόμενο Σάββατο (14/9).