Ο Asteras AKTOR αποκάλυψε τις νέες εντυπωσιακές του εμφανίσεις

Οι νέες εμφανίσεις του Asteras AKTOR

i

©asterastripolis

Ο Asteras AKTOR αποκάλυψε τις νέες εντυπωσιακές του εμφανίσεις

Κώστας Τόπας 14:21 - 12.08.2024

Ο Asteras AKTOR αποκάλυψε τις νέες του εμφανίσεις για την ερχόμενη σεζόν, και ανακοίνωσε και σχετικό διαγωνισμό.

Ο Asteras AKTOR έδωσε στο φως της δημοσιότητας τις εμφανίσεις που θα φοράνε οι ποδοσφαιριστές του Μίλαν Ράσταβατς την ερχόμενη σεζόν.

Η πρώτη είναι στα «κιτρινομπλέ» χρώματα, η οποία είχε αποκαλυφθεί στο πλαίσιο της ονοματοδοσίας της ομάδας. Από την άλλη, η εκτός έδρας εμφάνιση είναι σε απόχρωση σκούρο μπλε, με λευκές λεπτομέρειες.

Άνταμ Μάρτιν: Ποιος είναι ο Ούγγρος «Viking» που ήρθε για λογαριασμό του Asteras Aktor
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:54 - 22.07.2024

Άνταμ Μάρτιν: Ποιος είναι ο Ούγγρος «Viking» που ήρθε για λογαριασμό του Asteras Aktor

Ενας Ούγγρος «Viking» που ήρθε στην Ελλάδα για τον Asteras Aktor. Ενα θωρηκτό που πριν από μερικές εβδομάδες αγωνιζόταν με την εθνική του ομάδα στα γήπεδα του Euro 2024, έφτασε στην Τρίπολη για να ενισχύσει την γραμμή επίθεσης των «κιτρινομπλέ».

Μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσαν, οι Αρκάδες ανέφεραν πως υπάρχει διαγωνισμός, μέσω του οποίου δυο τυχεροί θα κερδίσουν τη φανέλα της επιλογής τους. Oι νικητές θα ανακοινωθούν μετά τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν, κόντρα στο Βόλο για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

H ανακοίνωση του Asteras AKTOR αναφέρει:

«Ο ASTERAS AKTOR παρουσιάζει τις δύο αγωνιστικές του εμφανίσεις για την σεζόν που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Οι δύο εμφανίσεις, που βλέπετε στις φωτογραφίες, είναι άμεσα διαθέσιμες στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.starstore.gr.

Επίσης, η φετινή παρουσίαση συνδυάζεται με έναν μεγάλο διαγωνισμό. Στείλτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] τη φωτογραφία σας φορώντας οποιαδήποτε φανέλα της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε μία από τις δύο φετινές φανέλες.

Οι δύο τυχεροί που θα κερδίσουν από μία φετινή φανέλα θα ανακοινωθούν μετά τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της φετινής Stoiximan Super League.

Επίσης, στέλνοντας τη φωτογραφία σας και με τη συναίνεσή σας μπορεί αυτή να χρησιμοποιηθεί στην προαναγγελία των αγώνων του ASTERAS AKTOR.

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!

Δείτε τις νέες φανέλες μας!».