O Aστέρας «τελείωσε» τον Μακελελέ!

Ο Κλοντ Μακελελέ

i

©Intime

O Aστέρας «τελείωσε» τον Μακελελέ!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:14 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:21 - 07.10.2024

O Asteras AKTOR μετά τη νίκη κόντρα στην Athens Kallithea απομακρύνει τον Κλοντ Μακελελέ από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο Αστέρας AKTOR πέρασε νικηφόρα από τη Λεωφόρο επικρατώντας με 3-1 της Athens Kallithea για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Αυτό το παιχνίδι ήταν και το τελευταίο του Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος σήμερα (07/10) αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των «κιτρινομπλέ», έπειτα από ένα μήνα στην Τρίπολη.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου ολοκληρώνει τη θητεία του στον Asteras AKTOR έπειτα από τρεις αναμετρήσεις στη Stoiximan Supe League, έχοντας απολογισμό δύο ισοπαλίες και μία νίκη.

Ο Γάλλος τεχνικός δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στους Αρκάδες, ως προς τη διαχείριση της ομάδας και του ρόστερ. Οι κακές αλλαγές στις αναμετρήσεις, η διαχείριση του ρόστερ, η μη αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας, παρά τις δηλώσεις του περί στήριξης των Ακαδημιών, έφερε αυτή την εξέλιξη και την απομάκρυνση του Μακελελέ.

Με αυτόν τον τρόπο, οι «κιτρινομπλέ» βρίσκονται εκ νέου σε αναζήτηση τεχνικού, έναν μήνα μετά το διαζύγιο με τον Μίλαν Ράσταβατς.