Οριστικό: Επιστρέφει στον Asteras Aktor ο Παντελίδης!

Οριστικό: Επιστρέφει στον Asteras Aktor ο Παντελίδης!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:33 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:48 - 09.10.2024

Οι άνθρωποι του Asteras Aktor έφτασαν σε συμφωνία με τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας από την Αρκαδία για δεύτερη φορά.

Ο Κλοντ Μακελελέ δεν κατάφερε να βγάλει ούτε μήνα στην Τρίπολη, αφού ο Asteras Aktor αποφάσισε να τον απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ένα «διαζύγιο» που ήρθε με πολύ άσχημο τρόπο, αφού ο Γάλλος υποστήριξε σε δηλώσεις του πως υπήρξε παρέμβαση στη δουλειά του.

Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε ο ίδιος σε αποκλειστική του συνέντευξη στο «London World», άνθρωποι από την ομάδα του επέβαλαν το ποιον θα χρησιμοποιήσει και ποιον όχι. Αποκορύφωμα για τον ίδιο ήταν το γεγονός πως του ζητήθηκε να μην αγωνιστεί ποδοσφαιριστής, επειδή εκείνος δεν είχε υπογράψει ακόμα.

Οργισμένη ανακοίνωση οργανωμένων οπαδών Αστέρα: «Το έχετε κάνει ΤΣΙΡΚΟ, μας έχετε κάνει περίγελους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:05 - 08.10.2024

Οργισμένη ανακοίνωση οργανωμένων οπαδών Αστέρα: «Το έχετε κάνει ΤΣΙΡΚΟ, μας έχετε κάνει περίγελους»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Αστέρα AKTOR μέσω οργισμένης ανακοίνωσης έκαναν... επίθεση προς τη διοίκηση της ομάδας μετά και την απόλυση του Κλοντ Μακελελέ.

Όπως και να 'χει, αυτά αποτελούν παρελθόν. Σημασία έχει ότι οι Αρκάδες βρήκαν τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και μάλιστα έφτασαν σε συμφωνία μαζί του. Ο λόγος για τον Σάββα Παντελίδη, του οποίου το όνομα το είχατε διαβάσει νωρίτερα μέσα στη μέρα στο Sportal.

Για τον Έλληνα τεχνικό δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα καθίσει στον πάγκο του Asteras Aktor, αφού ήταν στο τιμόνι της ομάδας και τη σεζόν 2017-2018. Ο Παντελίδης βρίσκεται εκτός πάγκων περίπου έναν χρόνο, καθώς η τελευταία του εμπειρία ήταν εκείνη στη Λαμία το 2023.

Μάλιστα, ο 59χρονος προπονητής παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση των Αρκάδων με την Athens Kallithea στη Λεωφόρο. Πάντως, στον αγώνα για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στην Καβάλα (09/10, 15:00) θα καθίσει στον πάγκο ο Γιάννης Δουβίκας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα από τα ονόματα που βρίσκονταν επίσης στη λίστα του Asteras Aktor ήταν αυτό του Αργύρη Γιαννίκη. Ο Έλληνας προπονητής ο οποίος είναι γεννημένος στη Νυρεμβέργη, ήταν προπονητής, στην Έσεν, την Άαλεν, τον ΠΑΣ Γιάννινα και στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Abendzeitung», όμως, ο Έλληνας τεχνικός αφενός έχει εκφράσει την θέληση να παραμείνει στη Γερμανία, καθώς η οικογένειά του ζει στην Φρανκφούρτη, ενώ και ο ίδιος επιθυμεί να δουλέψει στο εξωτερικό. Επιπλέον, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μόναχο 1860 έως το 2025.