Τέλος κι επίσημα από τον Αστέρα ο Ράσταβατς

Μίλαν Ράσταβατς

i

©Intime

Τέλος κι επίσημα από τον Αστέρα ο Ράσταβατς

Κώστας Τόπας 22:28 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 03.09.2024

Ο Μίλαν Ράσταβατς αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον Asteras AKTOR, όπως έκανε γνωστό η «κιτρινομπλέ» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της.

Ηταν γνωστό και πλέον έγινε επίσημο. Ο Μίλαν Ράσταβατς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Asteras AKTOR, έπειτα από την ολοκλήρωση τριών αγωνιστικών στη Stoiximan Super League. Επειτα από μία νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού με 1-0, την ήττα από τον Βόλο στο «Κολοκοτρώνης», αλλά και την ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον Άρη, οι Αρκάδες άλλαξαν σελίδα.

Με ανακοίνωσή της η «κιτρινομπλέ» ΠΑΕ γνωστοποίησε το «διαζύγιο» με τον 50χρονο Σέρβο προπονητή, ευχαριστώντας τον για τη συνεισφορά του στον σύλλογο. Αλλωστε, ο Ράσταβατς έχει την εκτίμηση των Αρκάδων για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα ωστόσο οι ιθύνοντες θεωρούν πως το σύνολο θα πρέπει να βελτιώνεται συνεχώς.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, οι «κιτρινομπλέ» καταβάλλουν πλέον προσπάθεια ώστε να δώσουν τα ηνία στον πρώην προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρόμπι Κιν.

Ο 44χρονος προπονητής με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κατέκτησε το πρωτάθλημα του Ισραήλ την περασμένη σεζόν, ενώ έφτασε και μέχρι τους «16» του Conference League, όπου αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό, παρότι στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει με 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Να σημειωθεί ότι ο Ράσταβατς ανέλαβε για πρώτη φορά τους Αρκάδες τον Δεκέμβριο του 2019 κι έκατσε 95 παιχνίδια, με απολογισμό 31 νίκες, 32 ισοπαλίες και 32 ήττες. Επειτα αποχώρησε για την Βοϊβοντίνα για να επιστρέψει στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2023 και να κάτσει ξανά στον πάγκο του Asteras AKTOR για 41 παιχνίδια ( 16 νίκες, οκτώ ισοπαλίες και 19 ήττες).

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο ASTERAS AKTOR ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Milan Rastavac.Ευχαριστούμε τον κ. Rastavac για την προσφορά του στον σύλλογό μας. Υπηρέτησε την ομάδα μας με μεγάλο επαγγελματισμό και αφοσίωση και με το έργο του αφήνει σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον του συλλόγου.Τού ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας. 

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!