Τι θα συμβεί αν ο Αστέρας δεν κατέβει στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό

Αστέρας Τρίπολης

i

©Intime

Τι θα συμβεί αν ο Αστέρας δεν κατέβει στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό

Κώστας Τόπας 11:10 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 14.08.2024

Εάν ο Asteras AKTOR αποφασίσει τελικά να μην κατεβεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό (18/08, 20:00) τότε περιμένει βαριά «καμπάνα».

Στον Asteras AKTOR υπάρχουν σκέψεις να μην κατέβει η ομάδα να αγωνιστεί στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό λόγω Σιδηρόπουλου!

Για την εν λόγω αναμέτρηση, η ΕΠΟ όρισε τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Μία επιλογή που δεν άρεσε καθόλου στους Αρκάδες, μιας και δεν έχουν ευχάριστες αναμνήσεις με τον συγκεκριμένο ρέφερι και σκέφτονται να μην κατέβουν στο ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκού.

Αν πάντως ο Αστέρας υλοποιήσει την απειλή του να μην κατέβει στο ματς της πρεμιέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό, τότε τον περιμένει βαριά καμπάνα, όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ, στο άρθρο 17:

«Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνισθεί ή παραιτηθεί από αγώνα ή αγώνες ή παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους του ελάχιστου επιτρεπομένου ορίου (λιγότερους από εννέα) ποδοσφαιριστές για την έναρξή του, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, εκτός από την καταβολή κάθε σχετικής δαπάνης, τιμωρείται με αφαίρεση (-3) βαθμών από το πρωτάθλημα που αγωνίζεται και επίσης με αφαίρεση (-3) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί, με απώλεια του αγώνα με τέρματα (-3) και με χρηματική ποινή από 5.000 έως 40.000 ευρώ στα πρωταθλήματα των επαγγελματικών κατηγοριών», αναφέρει ο συγκεκριμένος κανονισμός από τον ΚΑΠ.