Χωρίς Άλχο κόντρα στον Ατρόμητο ο Αστέρας AKTOR

Στάικος Βεργέτης

i

© Intime

Χωρίς Άλχο κόντρα στον Ατρόμητο ο Αστέρας AKTOR

Κώστας Τόπας 22:17 - 13.09.2024

Ο Αστέρας AKTOR υποδέχεται τον Ατρόμητο και ο Στάικος Βεργέτης έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του για το ματς της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Αστέρας Aktor ολοκλήρωσε την προετοιμασία τους για ματς της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, κόντρα στον Ατρόμητο και ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του. Ανάμεσα σε αυτούς δεν θα βρίσκεται ο Άλχο, ο οποίος ναι μεν προπονείται πλέον σε κανονικούς ρυθμούς αλλά ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα AKTOR:

Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Τριανταφυλλόπουλος, Καστάνιο, Ντελι, Ρούμπεν Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέτζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Καλτσάς, Τζίμας, Ζουγλής

Ο Asteras AKTOR ανακοίνωσε το «μπαμ» με Μακελελέ!

Στην Ελλάδα και την Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (13/09) ο Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος ανέλαβε κι επίσημα τα ηνία του Asteras AKTOR. Ο Μακελελέ ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τους διοικούντες του συλλόγου τις τελευταίες ημέρες κι αφού όλα κύλησαν ομαλά, ο Γάλλος τεχνικός έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/09) στην Αθήνα και το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Επειτα, ο θρύλος του ποδοσφαίρου μετέβη στην Τρίπολη, όπου και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Αρκάδες.

Ο Γάλλος τεχνικός και οι συνεργάτες του θα παρακολουθήσουν αύριο τον αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Στον πάγκο απέναντι στους Περιστεριώτες θα βρίσκεται ο Στάικος Βεργέτης. Την Δευτέρα (16/09) στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του νέου Μακελελέ και των συνεργατών του στην αίθουσα Τύπου του

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Aktor:

«Ο Γάλλος σούπερ σταρ, κ. Claude Makélélé είναι ο νέος προπονητής του ASTERAS AKTOR. Συνεργάτες του θα είναι δύο επίσης σπουδαίες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, ο κ. Nigel Gibbs και ο κ. Raphaël Fèvre. Μία εμβληματική παγκόσμια ποδοσφαιρική προσωπικότητα έρχεται στον ASTERAS AKTOR

Ο σπουδαίος Γάλλος Claude Makélélé είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας. Ο κ. Claude Makélélé Sinda, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1973 στην πόλη Kinshasa του Zaire.

Καλωσορίζουμε τον κ. Claude Makélélé και τους συνεργάτες του στην οικογένεια του ASTERAS AKTOR και τούς ευχόμαστε καλή επιτυχία».