Έκλεισαν τα γήπεδα στη Super League και τελικά έγιναν σοβαρά επεισόδια στο Αστέρας Καισαριανής – ΠΑΟ Ρουφ!

Έκλεισαν τα γήπεδα στη Super League και τελικά έγιναν σοβαρά επεισόδια στο Αστέρας Καισαριανής – ΠΑΟ Ρουφ!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:51 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 14.08.2024

Tι και αν η κυβέρνηση έκλεισε τα γήπεδα για να αποτρέψει τις πράξεις βίας; Σε αγώνα τοπικού έλαβαν χώρα σοβαρά επεισόδια, με τους οπαδούς του Αστέρα Καισαριανής να επιτίθενται σε αυτούς του ΠΑΟ Ρουφ.

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο «Μελίνα Μερκούρη», τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει τα γήπεδα της Stoiximan Super League. Όμως τα φαινόμενα βίας δεν λαμβάνουν χώρα μόνο σε αυτό, με τρανό παράδειγμα τα όσα συνέβησαν σε αγώνα τοπικού. 

Αναλυτικά, η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αστέρα Καισαριανής και ΠΑΟ Ρουφ, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ, σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Όπως μετέφερε το «Soccer Live», λίγα λεπτά μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, Νικολάου και έπειτα από εκατέρωθεν προκλήσεις στην εξέδρα, υποστηρικτές της γηπεδούχου επιτέθηκαν μαζικά προς εκείνους της φιλοξενούμενης

Super League στις εξέδρες, Premier League στο γήπεδο: Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2 στο 34’ (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:19 - 16.12.2023

Super League στις εξέδρες, Premier League στο γήπεδο: Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2 στο 34’ (vid)

Με την κυβέρνηση να θεωρεί... επίφοβο για επεισόδια το ματς Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα, η αναμέτρηση διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προσφέρουν θέαμα, έχοντας διαμορφώσει το 2-2 μόλις από το 23’ του αγώνα και το 3-2 στο 34’.

Συνέπεια των επεισοδίων ήταν να τραυματιστούν άτομα από την εξέδρα του Ρουφ, οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το ματς. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς αναγκάστηκαν να πηδήξουν στον διάδρομο πίσω από τους πάγκους, για να αποφύγουν την επίθεση που δέχθηκαν. Τόσο από την επίθεση, όσο και από την πτώση στο έδαφος από μεγάλο ύψος σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ άμεσα στο γήπεδο κατέφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.