Ο Asteras AKTOR ανακοίνωσε sold out με Ολυμπιακό

Ο Asteras AKTOR ανακοίνωσε sold out με Ολυμπιακό

Κώστας Τόπας 10:17 - 27.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 27.10.2024

Ο Asteras AKTOR ανακοίνωσε πως όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (27/10, 17:00) εξαντλήθηκαν.

Το μεσημέρι της Κυριακής (27/10, 17:00), ο Asteras AKTOR υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», το οποίο αναμένεται κατάμεστο.

Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν πως όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες εξαντλήθηκαν.

«Τα εκδοτήρια του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" σήμερα Κυριακή 27 Οκτωβρίου θα παραμείνουν κλειστά. Ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια προς πώληση για τον αγώνα ASTERAS AKTOR - Oλυμπιακός», αναφέρει η σχετική ενημέρωση των «κιτρινομπλέ».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, οι φίλοι του Ολυμπιακού εξάντλησαν τα εισιτήρια που διατέθηκαν για το ματς της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι των Πειραιωτών θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 4 και η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται μόνο με τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάββας Παντελίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Πέπε Καστάνιο, ο οποίος παραμένει εκτός με πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, ενώ στην αποστολή δεν είναι ούτε ο Αϊντίν Ρέτζιτς, αφού πήρε χρόνο συμμετοχής με τη Β' ομάδα των Αρκάδων κόντρα στην Κηφισιά. Από την άλλη διαθέσιμος είναι ξανά ο Μούμο, καθώς εξέτισε την μια αγωνιστική της τιμωρίας του ενάντια στη Λαμία.

Για τον Ολυμπιακό, ο Χοσέ Λουίς Μεντλίμπαρ συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Απόστολο Αποστολόπουλο. Ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται να αντικαταστήσει τον Φρανσίσκο Ορτέγκα, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το κενό που παρουσιάστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας. Την ίδια ώρα, στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού ενσωματώνεται και ο Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος και είναι πιθανόν να φορέσει για πρώτη φορά τα «ερυθρόλευκα».