Με τον κόσμο του στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Με τον κόσμο του στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:49 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:31 - 14.08.2024

Στην επερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του περίπου 1.000 οπαδούς.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του κόντρα στη Λαμία για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League, επικράτησε άνετα (3-0) κι έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί του. 

Πλέον, το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον Βόλο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ στη συνέχεια την ερχόμενη Κυριακή ακολουθεί το δυνατό τεστ με τον Αστέρα Τρίπολης (10/12, 20:30). 

Σε μία έδρα που παραδοσιακά τον δυσκολεύει, ο Δικέφαλος θα έχει στο πλευρό του τους οπαδούς του. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε 1.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Τα highlights από τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία 

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στην Τούμπα κόντρα στη Λαμία, ενώ επίσης μεγάλο κέρδος για τους γηπεδούχους εκτός από τη νίκη ήταν και η επιστροφή του Μάρκος Αντόνιο, που πήρε χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του ματς, στο 27ο λεπτό η πίεση του ΠΑΟΚ απέδωσε καρπούς και ο Κωνσταντέλιας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με ένα εξαιρετικό πλασέ (3-0).

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Ράφα Σοάρες βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στην επανάληψη, το σκηνικό παρέμεινε ίδιο με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 57ο λεπτό, οι γηπεδούχοι βγήκαν εξαιρετικά στην αντεπίθεση, ο Κωνσταντέλιας σέρβιρε όμορφα δεξιά στον Σάστρε κι ο Ισπανός μπακ εκτέλεσε υποδειγματικά για το τελικό 3-0.