Αστέρας - ΠΑΟΚ: Τα «πήρε» ο Λουτσέσκου με Νάρεϊ και του έριξε πρόστιμο την ώρα του αγώνα!
i

Ράζβαν Λουτσέσκου / © Intime

Αστέρας - ΠΑΟΚ: Τα «πήρε» ο Λουτσέσκου με Νάρεϊ και του έριξε πρόστιμο την ώρα του αγώνα!

Sportal newsroom 19:59 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 20.08.2024

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν έξαλλος με τον Νάρεϊ, ο οποίος αντί να πασάρει προτίμησε να κάνει σουτ και του έριξε... πρόστιμο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε ένα απίστευτο περιστατικό.

Στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης ο Νάρεϊ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, όμως προτίμησε να σουτάρει αντί να πασάρει στον Ολιβέιρα ή τον Κωνσταντέλια, με την προσπάθεια του να καταλήγει στον Παπαδόπουλο. Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος γύρισε στον Χρήστο Καρυπίδη και του ζήτησε να επιβληθεί πρόστιμο στον νεαρό εξτρέμ, ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ.

Θυμίζουμε ότι λίγες μέρες πριν ο Λουτσέσκου τα... είχε χώσει στους παίκτες του, για το γεγονός πως κοιτάζαν το ατομικό κομμάτι περισσότερο από το ομαδικό. «Δίνεις ό,τι μπορείς αλλά όταν κάποιες καταστάσεις τις αντιμετώπιζεις εγωιστικά είναι λογικό να μην έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Πρέπει να βελτιωθούμε να ωριμάσουμε να έχουμε το πνεύμα να παίζουμε για την ομάδα και όχι η ομάδα για εμάς», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.