Ράσταβατς: «Αν είχαμε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες μας, μπορεί να ήταν διαφορετική η εξέλιξη του ματς»

Ο Μίλαν Ράσταβατς

i

© intime

Ράσταβατς: «Αν είχαμε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες μας, μπορεί να ήταν διαφορετική η εξέλιξη του ματς»

Sportal newsroom 18:34 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 14.08.2024

Ο Μίλαν Ράσταβατς στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του όσο το παιχνίδι ήταν στο 0-0 και τόνισε ότι η εξέλιξη του ματς θα ήταν πολύ διαφορετική αν τις είχε εκμεταλλευτεί.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 επί του Αστέρα στην Τρίπολη. Οι γηπεδούχοι είχαν εξαιρετική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ και μοιραία έγιναν έρμαιο στις ορέξεις της ΑΕΚ.

Στις ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες της ομάδας στάθηκε και ο Μίλαν Ράσταβατς στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.

Οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς

Για το αν έπαιξε ρόλο το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά και η αποβολή: «Αν έπαιξε να ξεχωρίσω δύο κρίσιμα σημεία του αγώνα ήταν αυτά τα δύο. Αυτό για το οποίο λυπάμαι είναι ότι δημιουργήσαμε τρεις ευκαιρίες και αν είχαμε σκοράρει θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Θα ήθελα να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Όταν ήμασταν με 11 είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ ήμασταν καλοί και όταν παίξαμε και με 10 για ένα σημαντικό διάστημα ανταποκριθήκαμε.

Για το τι θα ήθελε να βελτιώσει η ομάδα του: «Θα ήθελα να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, αλλά αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες και είμαι σίγουρος κάποια στιγμή θα έρθουν και τα γκολ».