Δύσκολη «έξοδος» για την ΑΕΚ στην Τρίπολη κόντρα στον μαχητικό Αστέρα

Αστέρας - ΑΕΚ

i

© Intime

Δύσκολη «έξοδος» για την ΑΕΚ στην Τρίπολη κόντρα στον μαχητικό Αστέρα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:15 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 14.08.2024

Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ θα κοντραριστούν στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (22/10, 16:00) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Αναμέτρηση με έντονο ενδιαφέρον στην Τρίπολη!

Μετά τη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος, η ΑΕΚ καλείται να επιστρέψει στις εκτός έδρας νίκες. Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα (22/10, 16:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι Αρκάδες που αποτελούν παραδοσιακά ένα «σκληρό καρύδι» κόντρα στην Ένωση, προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Καμπανιακό (1-3), η οποία τους έστειλε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ στο πρωτάθλημα η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς βρίσκεται στην 9η θέση με οκτώ πόντους.

Από την άλλη, η ΑΕΚ βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 πόντους και στο -5 από την κορυφή. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να επιστρέψει στις εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ (2-0).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίλαν Ράσταβατς θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Πίτσου, Γκος, Βίκο, Σίτο και Ντιαρά, οι οποίοι έμειναν εκτός για διαφορετικούς λόγους. 

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Καστάνιο, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ματίας Αλμέιδα έχει να διαχειριστεί αρκετές και σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός έχουν μείνει οι Πόνσε, Μουκουντί, Λιβάι Γκαρσία, Πισάρο, Γκατσίνοβιτς και Πάολο Φερνάντες.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μοχαμαντί, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον και Ζίνι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ρασταβατς): Παπαδόπουλος - Γκαρθία, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες - Γκρόζντανιτς, Μουνάφο - Καλτσάς, Μπαρτόλο, Κρέσπι - Μιριτέλο.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς - Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί - Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Άμραμπατ - Τσούμπερ, Αραούχο.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος 
Βοηθοί: Κωσταράς, Δημητριάδης
4ος: Τσέτσιλας
VAR: Ευαγγέλου, Νικολαΐδης

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το pre game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!