Με απουσίες αλλά με πίστη ο Αστέρας κόντρα στον Ολυμπιακό

Βαλιέντε

i

©asterastripolis.gr

Με απουσίες αλλά με πίστη ο Αστέρας κόντρα στον Ολυμπιακό

Κώστας Τόπας 14:38 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 14.08.2024

Με αρκετές απουσίες αλλά με πίστη στο πλάνο, ο Μίλαν Ράσταβατς και οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα συνεχίζουν στα... κόκκινα την προετοιμασία τους, προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο «Κολοκοτρώνης».

Ο Αστέρας Τρίπολης ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την Κυριακή (12/11, 20:30), για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα γεμάτο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», μιας και οι Αρκάδες έχουν ανακοινώσει από την Τρίτη (07/11) ότι όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση έχουν εξαντληθεί.

Για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», ο Μίλαν Ράσταβατς αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καθώς οι Ζουκάνοβιτς, Μουνάφο έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ στη λίστα των τιμωρημένων προστέθηκε και ο Καρμόνα που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Επιπλέον, θα λείψει σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Σίτο, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Βίκο, με τον Ράσταβατς να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του αν δεν είναι 100% έτοιμος.

Από εκεί και πέρα, ο Σέρβος τεχνικός των Αρκάδων θα επιδιώξει τη νίκη απέναντι στους Πειραιώτες, έχοντας μάλιστα και ως στόχο να σπάσει την... κατάρα, καθώς δεν έχει καταφέρει να νικήσει τον Ολυμπιακό ποτέ στην προπονητική του καριέρα. Ο απολογισμός του απέναντι στην ομάδα του Πειραιά σε 13 ματς είναι εννέα ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.

Οι «κιτρινομπλέ» πάντως συνεχίζουν στα... κόκκινα την προετοιμασία τους, προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής και στο τέλος να κατακτήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, θέλοντας παράλληλα να κάνουν το 2Χ2 στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά το τρίποντο της περασμένης αγωνιστικής επί του Παναιτωλικού.

Καλτσάς: «Να είμαστε 100% έτοιμοι με τον Ολυμπιακό»

Ο Νίκος Καλτσάς, ο οποίος αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης στο ματς του Αστέρα με τον Παναιτωλικό, όπου οι Αρκάδες επικράτησαν με 1-0, μίλησε μετά τη βράβευσή του και ανέφερε πως είναι ιδιαίτερη τιμή για εκείνον που ψηφίστηκε, ενώ σχολίασε και το σημαντικό παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

«Είναι μια ιδιαίτερη τιμή για εμένα, να μη ψηφίσουν ως τον πολυτιμότερο του παιχνιδιού. Κρατάμε τη συνολική προσπάθεια της ομάδας και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Ήταν μια πολύ σπουδαία νίκη για την ομάδα τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Εμείς κοιτάμε να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε κι άλλες τέτοιες νίκες στη συνέχεια, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία». 

Για το ματς με τον Ολυμπιακό είπε: «Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Να είμαστε 100% έτοιμοι και να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα για να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε στη βαθμολογία».