Μονομαχία με φόντο την εξάδα ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Πανσερραϊκό

Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός

i

© Intime

Μονομαχία με φόντο την εξάδα ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Πανσερραϊκό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:11 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 14.08.2024

Αστέρας Τρίπολης και Πανσερραϊκός θα κοντραριστούν στο «Θ. Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά την αναμέτρηση στο Αγρίνιο που θα ανοίξει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, η δράση θα συνεχιστεί στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχτεί τον Πανσερραϊκό (2/12, 20:00) σε ένα ματς με φόντο την εξάδα και την είσοδο στα play offs, την οποία έχουν ως στόχο οι δύο ομάδες.

Η ομάδα της Αρκαδίας βρίσκεται στην 8η θέση με 14 πόντους, ενώ την περασμένη αγωνιστική «απέδρασε» από την Καισαριανή, καθώς επικράτησε της Κηφισιάς με 3-1.

Από την άλλη, το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται στην 9η θέση και στο -1 από τον Αστέρα, ενώ στα τελευταία δύο ματς σε Τούμπα και Πανθεσσαλικό μέτρησε ισάριθμες ήττες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες των Χουχούμη και Ντιαρά, ενώ για τους φιλοξενούμενους εκτός «μάχης» έμειναν τόσο ο Κολομπίνο, ο οποίος ένωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση των νεοφώτιστων, όσο και ο Ντανκερλούι που ταλαιπωρείται από ίωση.

Πιθανές συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Γκαρθία, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες – Αλάγκμπε, Μουνάφο – Κρέσπι, Γκος, Μπαρτόλο – Μάντζης.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν – Δεληγιαννίδης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης – Στάικος, Ουεντραόγκο – Χατζηστραβός, Μούργος, Πηλέας – Άλεξιτς.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας

Α' Βοηθός: Βασίλειος Μωυσιάδης

Β' Βοηθός: Λυκούργος Τσολακίδης

4ος διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

VAR: Ανδρέας Γκάμαρης