Γκολ ημίχρονο, δράση τελικό και από ένας βαθμός για Αστέρα AKTOR και Λεβαδειακό

Οι παίκτες στο Αστέρας AKTOR - Λεβαδειακός

i

© Intime

Γκολ ημίχρονο, δράση τελικό και από ένας βαθμός για Αστέρα AKTOR και Λεβαδειακό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:00 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:06 - 28.09.2024

Ένα παιχνίδι με δύο αντίθετα 45λεπτα ήταν αυτό ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης AKTOR και τον Λεβαδειακό, με τις δύο ομάδες τελικά να παίρνουν από έναν βαθμό στο ματς της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Σε ένα ματς με δύο διαφορετικά ημίχρονα, Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός πήραν από έναν βαθμό (1-1) στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Το πρώτο μέρος είχε ελάχιστες ευκαιρίες αλλά δύο γκολ, ενώ το δεύτερο τεράστιες στιγμές αλλά, ένα χαμένο πέναλτι και ένα που δόθηκε σε πρώτο χρόνο αλλά πάρθηκε πίσω μέσω VAR.

Με το «καλημέρα» οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γρήγορο γκολ και η απειλή ήρθε πρώτα από τον Γιαννιώτα στο 2ο λεπτό. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 8’, οι παίκτες του Παπαδόπουλου πήραν το προβάδισμα. Ο Γιαννιώτας έστρωσε στον Μπάλτσι, εκείνος έκανε το σουτ και με κόντρα στον Αλάγκμπε η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, για το 0-1. Ο Αστέρας πήρε μετά από αυτό μέτρα στο γήπεδο και έψαξε την ισοφάριση, διατηρώντας τον έλεγχο μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. 

Είχε τις ευκαιρίες ο Βόλος, είχε τον Μπαραγκάν η Athens Kallithea και ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:53 - 28.09.2024

Είχε τις ευκαιρίες ο Βόλος, είχε τον Μπαραγκάν η Athens Kallithea και ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό

Με κορυφαίο τον Μπερναμπέ Μπαραγκάν, Βόλος και Athens Kallithea έμειναν ισόπαλες με 1-1, στο ματς της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων αποσόβησε πολλές προσπάθειες των αντιπάλων του και επί της ουσίας έκρινε το αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά, ουσία το παιχνίδι του δεν είχε. Πέραν της κυκλοφορίας, οι Αρκάδες δεν μπορούσαν να πατήσουν με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή. Εντούτοις γκολ πέτυχαν και εκείνο ήρθε στο 43ο λεπτό.  Ο Χουχούμης έβγαλε σέντρα από αριστερά, στην πορεία της βρέθηκε ο Καλτσάς και από το δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Γκαραβέλη για το 1-1.

H πίεση του Αστέρα AKTOR συνεχίστηκε και στο β΄ μέρος, με τον Ρεγκίς να χάνει την πρώτη καλή στιγμή στο 46’, όταν αμυντικός των φιλοξενούμενων πρόλαβε και τον έκοψε πάνω στη γραμμή. Η επόμενη ήρθε από τον Καλτσά (52’), ο οποίος με σουτ στην κίνηση δεν μπόρεσε να σκοράρει από το δεύτερο δοκάρι. 

Λίγο αργότερα, η ομάδα του Μακελελέ κέρδισε πέναλτι (54’). Ο Ρεγκίς έκανε το σουτ και στη συνέχεια της φάσης ο διαιτητής θεώρησε πως ο Τσίνο βρήκε τον Μουνιόθ εντός της περιοχής. Παρόλα αυτά, μετά από παρέμβαση του VAR, ο Τσακαλίδης πήρε πίσω την αρχική του απόφαση. 

Μετά από περίπου έξι λεπτά, ο Λεβαδειακός ζήτησε με τη σειρά του χέρι του Ντελί εντός της περιοχής και ξανά μετά από παρέμβαση VAR, αυτό δόθηκε για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, ο Γιαννιώτας δεν το εκμεταλλεύτηκε, αφού ο Νίκος Παπαδόπουλος έπιασε την εκτέλεσή του. Ακολούθησαν στιγμές εκατέρωθεν αλλά άλλο τέρμα δεν σημειώθηκε και οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ:

Στο 10λεπτο 50-60 (61' επί της ουσίας). Μέσα σε αυτό το διάστημα ο Τσακαλίδης πήρε πίσω το πέναλτι που έδωσε στον Αστέρα Τρίπολης και λίγο αργότερα έδωσε ένα στον Λεβαδειακό. Δηλαδή μέσα σε αυτό το διάστημα μία από τις δύο ομάδες θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα. Πιο κοντά βρέθηκε ο Λεβαδειακός, όμως η κακή εκτέλεση του Γιαννιώτα ήταν εύκολη λεία για τον Παπαδόπουλο.

MVP:

Aν υπήρξε ένας που ξεχώρισε αυτός ήταν ο Νίκος Καλτσάς. Από τους πιο δραστήριους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά από τη δεξιά πτέρυγα. Εκείνος είναι που σώζει και την ομάδα του, αφού το γκολ του έρχεται σε ένα πολύ κομβικό σημείο.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Asteras AKTOR (Κλοντ Μακελελέ): Παπαδόπουλος - Άλχο, Αλάγκμπε, Ντελί, Χουχούμης - Γιαμπλόνσκι, Μούμο - Καλτσάς, Ρεγκίς, Άλβαρες – Άνταμ
Λεβαδειακός (Nίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης - Λιάγκας, Παπαδόπουλος, Μορέιρα, Τσάπρας - Πλέγας, Μεχία, Μπάλτσι - Γιαννιώτας, Ζίνι, Ρομό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: