Με υπογραφή Μακελελέ η πρώτη δυνατή μεταγραφή του Αστέρα Τρίπολης AKTOR

Ο Μπιλέ με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Με υπογραφή Μακελελέ η πρώτη δυνατή μεταγραφή του Αστέρα Τρίπολης AKTOR

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:21 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 26.09.2024

Μία μεταγραφή από τη Γαλλία ετοιμάζεται να κάνει ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR και αυτή φέρεται να «κουβαλάει» την υπογραφή του Κλοντ Μακελελέ.

Μία μεταγραφή με... πολύ μέλλον εξετάζει ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR, θέλοντας να κάνει δικό του έναν νεαρό ποδοσφαιριστή από τη Γαλλία. Ειδικότερα, έπειτα από την εισήγηση του προπονητή της ομάδας, Κλοντ Μακελελέ, οι Αρκάδες είναι έτοιμοι να φέρουν στην Τρίπολη, το 18χρονο ταλέντο από τη Γαλλία, Νταρνέλ Ερίκ Μπιλέ.

Η υπόθεση του Γιάροσλαβ Νιέζγκοντα όπως όλα δείχνουν δεν θα προχωρήσει τελικά, με τον παίκτη να μην δέχεται τους όρους της ομάδας. Κάπως έτσι, στα πλάνα μπαίνει ο επιθετικός, o οποίος αποτελεί ένα «στοίχημα» για το μέλλον του συλλόγου. Θυμίζουμε πως απομένουν τέσσερεις μέρες ακόμα, προκειμένου να λήξει η αγορά των ελεύθερων, η οποία και κλείνει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Μποροβήλος για Μακελελέ: «Με αυτή την ομάδα ο Αστέρας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:16 - 16.09.2024

Μποροβήλος για Μακελελέ: «Με αυτή την ομάδα ο Αστέρας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα»

Ο πρόεδρος του Asteras AKTOR, Γιώργος Μποροβήλος καλωσόρισε τον Κλοντ Μακελελέ στην ομάδα και ευχήθηκε ο σύλλογος να ανέβει ακόμα πιο ψηλά, όπως είναι το όνειρο των ιδιοκτητών κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη. 

Γεννημένος στο Κολομπές της Γαλλίας, ο Μπιλέ, εντάχθηκε στην ακαδημία της Σεντ Ετιέν το 2020. Ο ίδιος εντυπωσίασε τους πάντες σε ένα τουρνουά κάτω των 21 ετών στην προετοιμασία, και τελικά έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο για την ομάδα στις 27 Αυγούστου 2022. O νεαρός παίκτης πέρασε ως αλλαγή στην εκτός έδρας αναμέτρηση εναντίον της Βαλενσιέν, παίρνοντας τη θέση του Ζαν - Φιλίπ Κρασό.

H κουτουλιά που κόστισε...

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2022, ο Μπιλέ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης Γαλλία - Πολωνία Κ18 αλλά όχι για θετικό λόγο. Ο νεαρός παίκτης που εξετάζει ο Αστέρας Τρίπολης ΑΚΤΟR είχε μία στιγμή έντασης με αντίπαλο και ξέφυγε, ρίχνοντας κουτουλιά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο επιθετικός αποβλήθηκε και έμεινε εκτός και από τη Σεντ Ετιέν, λόγω της συμπεριφοράς του για αρκετό διάστημα.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Μπιλέ απολογήθηκε μέσω ανάρτησης στα social media. «Ζητώ συγγνώμη από το επιτελείο της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, από τους συμπαίκτες μου, καθώς και από τους αντιπάλους, για αυτήν την ατυχή μου πράξη. Το να σφάλλεις είναι ανθρώπινο και αυτό διότι το πλαίσιο του αγώνα ήταν ιδιαίτερο.. Ακόμα μαθαίνω», είχε γράψει συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής.