Ο Asteras AKTOR φουλάρει για Γιαννίκη μετά το «διαζύγιο» με Μακελελέ

Ο Αργύρης Γιαννίκης

i

©Intime

Ο Asteras AKTOR φουλάρει για Γιαννίκη μετά το «διαζύγιο» με Μακελελέ

Κώστας Τόπας 14:19 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 07.10.2024

Μετά το «διαζύγιο» με τον Κλοντ Μακελελέ, το όνομα του Αργύρη Γιαννίκη βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Asteras AKTOR για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο Αστέρας AKTOR πέρασε νικηφόρα από τη Λεωφόρο επικρατώντας με 3-1 της Athens Kallithea για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Αυτό το παιχνίδι ήταν και το τελευταίο του Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος σήμερα (07/10) αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των «κιτρινομπλέ», έπειτα από ένα μήνα στην Τρίπολη.

Με αυτόν τον τρόπο, οι «κιτρινομπλέ» βρίσκονται εκ νέου σε αναζήτηση τεχνικού, έναν μήνα μετά το διαζύγιο με τον Μίλαν Ράσταβατς. 

Ενα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα των Αρκάδων, είναι αυτό του Αργύρη Γιαννίκη. Ο Έλληνας προπονητής ο οποίος είναι γεννημένος στη Νυρεμβέργη, ήταν προπονητής, στην Έσεν, την Άαλεν, τον ΠΑΣ Γιάννινα και στην ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων ο Αργύρης Γιαννίκης, έχει περάσει από την Καρλσρούη από το 2007 ως το 2016 από διάφορα προπονητικά πόστα, ενώ από τον Ιούλιο έως τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς ήταν και βοηθός προπονητή στην Ίνγκολσταντ. Τον Ιανουάριο ανέλαβε τα ηνία της Μόναχο 1860 στην τρίτη εθνική κατηγορία της Γερμανίας, όπου και βρίσκεται σήμερα.